Ödüllü kbb kliniği, awarded ent clinic

 

135 ülkeden 120.000' den fazla kliniğin iletişim bilgilerini bünyesinde barındıran, İrlanda kaynaklı dünyanın en büyük sağlık profesyoneli bulma hizmeti sunan web sitelerinden biri olan WhatClinic.Com, Türkiye' deki klinikler arasında bizi 2016 yılı ödülüne layık gördü ... Ayrıntıları okuyabileceğiniz link >> WhatClinic.com' dan 2016 Yılı İçin Ödüllü KBB Kliniği Olarak Gösteriliyoruz!

Murat Enoz - Google+ Sayfası Görsel Paylaşımı

SEFİKA ERSOY

Murat enoz gordugum ve tanıdığım en samimi en içten hastasina hastalığı hakkında net cevap veren ameliyatlarında başarılı içten bizden biri
Ya siz?

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Ecem S.

Hastasıyla her daim ilgilenen , sabırlı , alanında fazlasıyla uzman 4/4' lük bir doktor. Her şeyden önemlisi de çok iyi bir insan, kendisini tanıdığımız için çok şanslı hissediyoruz... Ameliyattan önce ne konuştuysanız sonrasında aynılarını yaşıyor, kesinlikle sürprizlerle karşılaşmıyorsunuz.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Wilding Pants

Septoplasty in Istanbul
Believe me when I tell you, this man is the best septoplasty surgeon on earth. I did research for months before I settle on Murat and I'm so glad I did. Everything went smoothly and now my nose actually works! Murat is not only a master at his craft, but he's a super nice guy as well, available around the clock on Whatsapp with any questions I had no matter how dumb. Murat is awesome and I recommend him wholeheartedly if you're looking to get a septoplasty with the best.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Anıl Gülkanat

Burnumdaki kıkırdak eğriliği, şekil bozukluğu ve et dolayısıyla nefes alamıyordum, murat hocaya bu problemle gittim fakat şöyle bir korkum vardı acaba estetik ameliyat olduğum belli olur mu? Ancak ameliyattan sonra ortaya çıkan sonuç benim için oldukça şaşırtıcıydı zira estetik ameliyat olduğum hiç belli olmuyordu, literatürde adı geçen doğal buruna tam anlamıyla sahiptim. Gerek muayene sırasında gerek ameliyat öncesi ve sonrasında göstermiş olduğu güleryüz ise cabası. Ameliyat sonrasında sorduğum her soruya cevap vermesini ve gösterdiği ilgiyi saymıyorum bile.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Gulden Bayram

TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL BİR DOKTOR 3 YAŞINDAKİ KIZIM THERMAL WELDİNG YÖNTEMİ İLE BADEMCİK AMELİYATI OLDU İNANIN KİMSE AMELİYAT OLDUĞUNU ANLAMADI GEREK MESLEKİ GEREKSE İNSANİ AÇIDAN BU KADAR HALDEN ANLAYAN BU KADAR HASTASINI SAHİPLENEN BİR DOKTORLA TANIŞTIĞIMIZ İÇİN ÇOK MEMNUNUM KENDİSİNE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Onurtepe

Merhabalar, mükemmel doktorum kulak ameliyatımdan sonra burnum dan mükemmel nefes alıyorum ,burundan nefes alamamak kulaktaki iltihap bir insanın hayatını bu kadarmı karartıp ölüye çevirir.ölü gibi baygın yatıp hayatla bağlantımı koparıp çoğu kez ölümün güzel olduğunu düşündüğüm günler çok oldu.ameliyattan sonra , kendimdeki olumlu değişimi gördükçe geçen yıllarıma üzülüyorum.Siz gerçekten her anlamda çook mükemmelsiniz.ameliyata yorganla girmem üşümemem sayenizde oldu,çok ayrıntı varda...bir ayrıntı özellikle boynumun ameliyat esnasında yorulmaması için değiştirdiğinizi söylemiştiniz .işte o anda dedim ki bu kadar ince ruh ,işini bukadar ustalıkla yapan doktor ,bayıldım size..Allahtan duam melek kızlarınızda sizin gibi başarılı cerrah olurlar. ...Hayırlı Çalışmalar..

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

dhia baiee

I am so lucky to choose Dr Murat as an ENT surgeon. He is not only very high professional doctor but also great human being. He performed Septoplasty and Radiofreqency Turbinate reduction surgery. God bless you bother Murat. أنا محظوظ جدا لاختيار دكتور مراد كجراح أنف وإذن وحنجرة. دكتور مراد اضافة لكونه جراح ماهر ذو خبرة ممتازة فهو إنسان بما تحمله الكلمة من معنى. لقد اجرى لي عملية تعديل انحراف حاجز الأنف مع تصغير حجم الرفوف الأنفية بواسطة تقنية الذبذبات الراديوية. بارك الله بك اخي مراد‎

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Kamal Jam

I'm from Iraq. my son Darwin is 5 years old , he had hearing and breathing problem . Dr.Enoz did best Operation : Adenoidectomy + ventilation tube insertion. without pain and hurt after surgery. Thank you so much Dr.Murat Enoz my son now breathing and hearing much better . and he has better sleep.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Didem Narin

Benim sevgili doktorum..İnsanlığı ilgisi ve mesleki başarısıyla burun ameliyatım için doğru tercih yaptığımı iyi bir karar verdiğimi fazlasıyla göstermiştir.Almanyadan sevgi saygı selamlar..

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Cem BÜYÜKDEMİR

Bu adam hakkında yazılacak çok şey var, ama onu iki kelimeyle anlatacak olursak "yaşayan efsane" derim. YAŞAYAN EFSANE. Bu adamı çevrenize önerin. Yani öyle duygularla doluyum ki , aynen kendisi gibi samimi ve mütevazi hislerim var hocamıza karşı dengesizin biri karşısına çıkar da üzer diye korkuyorum . O kadar sahiplendim. Valla bu adamı üzmeyin ya inanılmaz naif birisi. Bu kadar övgü yetmez ama işin teknik kısmına gelirsek , kendisi bu alanın Ronaldosu, Messisidir. Real Madriddir. Barçadır. Kendisi çok mütevazi ama. Hocamız öncelikle inançlı birisi ve Yaradanın çizgisinde Yaradana büyük hayranlıkla yapıyor işini. Belkide bu yüzden bu kadar başarılı. Herkesin inancı farklıdır saygı duyarım, ama ben kendi açımdan şunu söylemek istiyorum, "Allahım beni doğru yola ilet, doğru yola ilettikten sonra saptırma " diye dua ederdim hep. Ve burnumla alakalı 4 sene önce bilinçsizce olduğum bi ameliyattan kalma sıkıntılarım vardı. Büyük özgüven kaybı yaşıyordum ve mutsuzdum. Murat hocamızı buldum. Doğru yol olduğunu da şu an, ameliyatın 7. gününde tamponlarım ve atelin çıktığı gün anladım. sadece şunu söyleyeyim , 4 yıl önce ameliyat olduğum o 4 yıllık oturmuş burnum bu 7 günlük burnumdan daha ameliyatlı duruyordu ve daha zor nefes alıyordum. 7 diyorum bak, 7. günde inanılmaz nefes alıyorum ve çok doğal bir burnum var. İnanamıyorum yani aynaya bakıp bakıp gülümsüyorum. Allah razı olsun. Adam ameliyattan önce inşallah senin de duanı alırım diyordu , evet hocam benim de duamı alacaksınız. Beni büyük bir iç sıkıntımdan, sağlık problemimden kurtardınız. Allah razı olsun. Allah her zaman yardımcınız olsun. Estetik adı altında Yaradanın yaptığını eğip büküp korkunç işlerin yapıldığı insanların korkunç hallere geldiği bu çağda kendisi adeta kurtarıcı bir melek gibi...

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

ayşenur karakoç

2 aylık oğlumuzun dil altı bağını; aralarında üniversite hastahanelerinin de bulunduğu bir çok yer genel anestezi olacağını , dikiş gerekeceğini söylemelerine rağmen Murat Bey klinikte ufak bir operasyonla halletti.Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi oğlumuz normale döndü.Oğlumuzun emmesi düzeldi,3 haftada 1,5 kg aldı.Dil bağının ne kadar önemli olduğunu yaşayarak gördük.Allah razı olsun Murat Bey'den.Ülkemizde mesleğinde ehil kişilerin olduğunu görmek güzel..

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Soner Tezgiden

Oğlum şuan 5yasinda doğduğundan bu yasina kadar sürekli atesleniyodu alerjik deniliyordu neredeyse son 1senedir ayın 15 gününü atesli geciyoruyordu gittigimiz çocuk doktoru da antibiyotik iğne arkasından şurup hep böyle devam ediyorduk en son Murat Enöz hocama geldik sanki oğluma sihirli degnegiyle dokundu meğer problem bademcik ve geniz etiymis Mayıs ayında oğlumu ameliyat etti.O gündür bugündur Şükür ler olsun ki oğlum ateslenmedi.Murat Enöz gerçekten harika bi insan yaptığı işi seven,ilgili,duyarlı dualarimiz sizinle yolunuz açıkolsun

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

senel bagci

Ozel bi hastanede servis sorumlu hemsiresi olarak calisiyorum.Dr.Murat bey'i yaptigi ameliyatlardan dolayi onceden taniyodum.3 yildan fazla sure bizim hastanede surekli ameliyatlari oluyodu.Simdiye kadar tek bi tane memnun olmayan hastasini gormedim. Ve geri gelen revizyon hastasini gormedim.02.03.2016 tarihinde ameliyatimi oldum.Ameliyat sonrasi ben gercekten hic nefes alamiyomusum onu anladim. Nefes almak ne guzel seymis:-) Gerek hekimligi gerekse guzel kalbi icin ona cok tesekkur ediyorum.Ve sunu soylemek istiyorum lutfen hekiminizi secerken cok dikkat edelim. Saglik geri gelmez.Ve bir saglikci olarak Dr.Murat bey'i bir hekim olarak tavsiye ediyorum.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

güçlü ekşi

Merhabalar, adım Başak Ekşi 32 yaşındayım hep istiyordum burnumdan ameliyat olmak bir arkadaşımın tavsiyesiyle geldim Murat Bey' e hem nefes sorunum vardı hem de burnumun ucunun düşüklüğü beni oldukça rahatsız ediyordu, Murat Bey ' e muayene olmaya gittiğimde ona güvendim. Kendisi güven veren bir insan, ben öyle hissettim. Kesinlikle en önemli nokta burada ve ameliyat olmaya karar verdim.Güvenim boşa çıkmadı çok şükür🙏 ameliyatım çok güzel geçti.İlk bir hafta biraz sıkıntı yaşanıyor, ancak benim burnumda kırma işlemi yapılmaması, hafif törpü ve ucunu kaldırma işlemi yapıldığı için bu süreyi çok daha kolay atlattım. Şu anda üç haftayı doldurdum. Hem çok rahat nefes alıyorum hem de burnum çok güzel görünüyor☺️ O kadar doğal ki insanlar fark etmiyor bile Neredeyse kendi burnum olduğuna yemin edebilirim..Ben cok memnun kaldim sabahları güne güzel başlamak muhteşemmiş. Burun problemi yaşayan herkese tavsiye ederim..

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Özge Arıca

Gördüğüm en harika insan... kulak burun boğaz dışında tüm bölümlere baksa, gideceğim tek doktor o olurdu :)

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Merve Kaya

Güler yüzlü ve güvenilir bir hekim. Kendisine ameliyat olan arkadaşlarım çok memnun kaldı. Kendine has burun ucu kaldırma ve burun ucu estetiği yöntemleri mevcut. Kendisine teşekkür ederim.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Fatma Harman

3 aylık oğlumuzun dil bağı olmasından dolayı emmede güçlük çektiği düşüncesi ve ileride geç konuşma peltek konuşma ihtimali nedeni ile Dr Murat Enöz e başvurduk. Kendisi çok ilgili ve konuya hakim bir şekilde bebeğin dil bağını kesti ve bebeğimiz dil bağı kesildikten sonra daha kuvvetli emmeye başladı. Kendisine çok teşekkür ediyor ve bu konuda kendini geliştirmiş ve güven veren bir Kbb hekimi olarak herkese tavsiye ediyorum.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Arapça Heryerde

24 yaşındayım ve kendimi bildim bileli burnum tıkalıdır. Bu zamana kadar ne uykularımdan dinlenmiş bir şekilde uyandığımı hatırlarım ne de yediğim içtiğimden koku ve tad aldığımı..Burun ucu kıkırdağımda ve burnumun sağ tarafındaki kıkırdağında sorun olduğunu biliyordum bir doktora görünmeyi neden bu kadar erteledin diye düşünebilirsiniz ama amaliyat denmesinden korkuyordum.Neyse bu korkumu görmezden gelip iyi bir doktor bulma aşamasına geçtim ve yaklaşık 2 yıl araştırma yaptım estetik istemiyordum ama yine de iyi bir doktor bulmalıydım bu alandaki bütün doktorların hasta yorumlarını okudum benim için en önemli şey buydu "hasta memnuniyeti"çünkü bazı sitelerde hastalar ameliyattan sonra doktorlarına ulaşamadıklarını herhangi acil bir durumda çaresiz kaldıklarını yazmışlardı.Doktor istediği kadar ünlü olsun profesyonel olsun hastasına ameliyattan sonra güle güle diyip yüzüne bakmıyorsa benim için bitmiştir!Böyle böyle eleme yaptım öyle ki hastalarla bile görüştüm ve en sonunda Doktorum Murat Bey'e karar verdim.Ne kadar videosu ve yazısı varsa burna dair defalarca okudum o kadar güzel anlatmış açıklamış ki kendi kendime teşhis bile koydum 😃 Neyse artık muayene oldum , Allahım hastasıyla bu kadar ilgilinen bir doktor daha görmedim şu yaşıma kadar alanına o kadar vakıf ki daha ilk anda bana güven verdi öyleki ameliyat korkum bile gitti doktor beye ne zaman olacağım diye sormaya başladım 😃 çok şükür bir kaç gün sonra ameliyat oldum öncesinde ve sonrasında beni ziyaret edip teker teker yapacaklarını ve yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar anlattı.Şimdi ameliyatımın 25.Günündeyim 8.günümde tanponlarım çıktı yüzümde hiç morluk olmadı çünkü kemiğim kırılmadı sadece burun eti ve sorunlu olan kıkırdaklarım tedavi edildi.Sadece çok şiştim ama 5. Gün yanaklarımdaki şişliklerde geçti şimdi burun ucum hafif şiş ama bu haliyle bile öyle güzel nefes alıyorum ki Allah'a defalarca şükredip doktoruma dua ediyorum ve her aklıma geldiğinde de edeceğim inşallah. Bu arada burun ucuma kendi kıkırdağımdan destek yaptı çok hafifte olsa düşük olan burnum "hafif" kalkmış oldu şimdi aynaya bakıyorum o kadar güzel olmuş ki ve o kadar doğal ki 🙈 En önemlisi de çok iyi nefes alıyorum bir kaç haftadır şunun daha iyi farkına vardım iyi bir nefes iyi bir uyku demekmiş 😇Velhasılı kelam Allah siz ve sizin gibi işini severek yapan doktorlardan razı olsun🙏🏻

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Gökhan Yüksel

Ben almanyayadan geliyorum, Burun estetigi oldum (burun ve burun ucu,3 ay da) Murat hocamda, ve gercekden okadar mutluyum ki, en iyi doktoru secmisim, cok iyi insan, güler yüzlü, cok sakaci. Ameliyattlarda aslinda cok korkarim, ama ameliyat gününde office girdiyimde Murat hocam ilk andan korkumu aldi o andan zaten amilyat olmayi cok sevindim, sonuc zaten mülkemel oldu, ellerine saglik hocam. Hi Leute, Ich kann euch Dr. Murat Enöz nur empfehlen, Wenn ihr mit den Gedanken spielt euch operieren zulassen und nicht wisst bei welchen Arzt, kann ich euch sagen geht zu ihm!!! Er ist ein sehr guter Mensch, der sein Handwerk perfekt beherrscht!! Ich habe mir die Nase am 28.03. operieren lassen (nasescheidewand, spitze, Höcker, zudem war meine Nase noch gebrochen, also volles Programm) und ich kann euch sagen, dass ich mit dem Ergebnis mehr als zufrieden bin! Bin froh darüber, dass ich den besten Arzt gefunden/ausgewählt habe.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Eyüp Civelek

[Turkce yorumum en sonda] I live in the United States (you know how bad and expensive healthcare is in the US!), and was looking for an affordable and top-level solution to my sleeping problems. After doing an extensive research, I decided to see Dr. Enoz for a diagnose. Found out that he has an outstanding personality, really friendly, and most importantly he identified all my problems easily. I was told that I had the following symptoms; nasal blockage, mouth breathing, snoring, sleep apnea, and poor sleep quality. As obvious, these problems destroy both individual private and social life of a person. Dr. Enoz explained to me in detail the long-term outcomes of these problems, and offered a surgery. He also explained to me that he would use a few new techniques, which reduce the amount of pain and recovery time after the operation. I stayed at the hospital only one day, in the bed around a week at home, and fully recovered in 15-20 days. Though the first few days were hard to deal with, Dr. Enoz was readily available over the phone to answer all my questions. As of today, it is the 6th week since the surgery. I feel refreshed, no more snoring, no more apnea, and I am having quality sleep everyday. Also, particularly after the removal of the silicons out of my nose (14 days after surgery), I have absolutely ‘zero’ breathing difficulty. It is just gone! Last but not least, I have so far received very positive feedback about the new look of my nose; it is a noticeable difference! Overall, I am extremely satisfied with Dr. Enoz, and highly recommend him to anyone who has similar problems to mine. /// Uyku apnesi, horlama ve bademcik rahatsizliklarimdan dolayi uzun suredir sikinti yasiyordum. Yurtdisinda yasadigim icin hizli, butcemi zorlamayacak ve ust duzey sonuc alabilecegim bir cozum bulmak icin detayli bir arastirma yaptim ve cok tavsiye edilmesi uzerine Dr. Muray Bey’e gorunmeye karar verdim. Kolay ikna olmayan bir kisi olmama ragmen, Murat Bey’in arkadas canlisi tavri ve sorunlarimi birebir teshis etmesiyle, kendisine ameliyat olmaya karar verdim. Uyku apnesi, nefes kesilmesi, horlama gibi problemlerim ortadan kalkti. Bunun yani sira burnumun yeni dis gorunusu hakkinda da cok olumlu tepkiler aldim. Muray bey ameliyat sonrasinda da cok ayrintili olarak benimle ilgilendi ve yaptigi isin, verdigi emegin karsiligini sonuna kadar hakediyor. Benimkilere benzer sorunlari olanlara 100’de 100 tavsiye ediyorum.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Y. A.

I am thrilled of how professional Dr. Murat Enöz works. I already had a nose surgery in Germany, but the result wasnt satisfying, since the nose was still very big and bulky. Dr. Murat recognized this problem through the initial pictures I have sended to him and he noticed how asymmetric my nose was. I had a very good feeling about him because of the very good reviews and the nose pictures of his previous patients. So, I came to Istanbul, Turkey and met him. He is an absolutely kind and lovely person. Beside his excellent equipped medical office (!) I felt more comfortable with him after we talked about every detail. In the first moments he even diagnosed that my breathing is not very well, because of my allergy, so he told me to fix that problem in the surgery, too. One of the reasons why it is advisable to take an actual ENT physician and not just a plastic surgeon. Anyway, in the same day we made the operation. The clinic was very nice and the staff very warm-hearted. After I stayed one week in Istanbul I visited him again for the check, and we were both very happy with the results. My nose is now symmetric and - one of the most important things for me - it looks very natural! And on top of that I can breathe now so much better than before! I dont have to breathe through my mouth again :) All in all I´m very happy to have chosen Dr. Murat Enöz. He was a blessing for me! Allah razi olsun Dr. Murat!

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Buse Yeni

Merhaba burun operasyonumu (rinoplasti ) dr murat enöz uyguladı . Bence sadece rinoplasti için deil kulak burun ve boğaz gibi herhangi bir saglikta arti estetikte gözunuz kapalı kendinizi teslim edeceğiniz tek doktor MURAT ENÖZ yüz hatlarıma yakışan ve dogal böyle buruna sahip ettiği için sonsuz teşekkür ederim bilgi ve başarılarının devamını dilerim.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Ömer ÖZKOCA

Murat ENÖZ demek adam kelimesinin bütünleşmiş halidir. Kendisini sosyal medya üzerinden tanımış olmama rağmen yıllardır, takip ederim. Başım ne zaman sıkışsa ararım fikirlerine baş vurururum. Yardımları sayesinde bir çok kez faydası oldu. Güler yüzlü ve mütevazi tavırları Türk Hekiminin örnek bir sembolü olduğunun göstergesidir. Herşey için çok teşekkür ederim Murat Hocam.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

şüheda asay

Mükemmel bir görünümün yanında fevkalade bir rahatlama ile sağlıklı bir şekilde hayatıma devam etmemde en büyük rolü olan murat beye sonsuz teşekkürler😊 emeğinize yüreğinize sağlık.. gözü kapalı tercih edilecek doktor👌

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Gozde Kaya

Mr. Enöz has operated my nose surgery 1 month ago and I am %100 satisfied with the result. He is a worlwide talent with a very strong aesthetic sense and reliable personality. He has responded to all my calls/messages very quickly either before or after my surgery. While waiting in his clinic, I have met many other patients who confirmed that he is also very good at Ear and Throat issues. I would definetely suggest him to my friends and family. Gözde

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Bilal Kaplan

Murat Enöz on numara doktor. Sizi mutlu eder! Merak etmeyin. 3 amelyat oldum. 3.Murat Enöz! Nefes, yamukluk, çöküklük ve burun ucu! Çok mutluyum! Inşaallah onu seçersiniz! Sizi mutlu eder! Gidin! Görün! Yaşayın! Hayat kısadır. İşi bitirir! Allah bin kere RAZI olsun! Ne kadar teşekkür edersem azdır! ..................................................................Murat Enöz is a very good doctor. I can really ınvıte you to choose him. I have lived 2 surgery before. The 3. Choose Murat Enöz ! I'm so happy and thankfull! Thank you 1000 times! I hope U'll choose him! .................,,,,....,,,..,,,,...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Murat Enöz er virkelig en god læge. Han eksiler sit arbejde og han elsker at tilfredsstille. Glem de kendte læger! De reklamere og er kun bedst til det! Er opereret 2 gange før og 3. gang hos Murat Enöz! Jeg glad og lykkelig! I finder ikke bedre! ........... Bilal K

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Dilek Yenice

Murat Bey'in aynı aileden burnunu revize ettiği 5. kişiyim. O artık bizim aile doktorumuz. :)
3-4 yaşlarında düşüp kırdığım burun kemiğim ve kıkırdağımın burnumun içinde iki kat haline gelip öylece kaynamasıyla, bir de hatrı sayılır büyüklükte et parçası bulunmasıyla sol burun deliğimden zerre hava girmeden, sağ delikten de %40 veya ondan da az soluk alarak 20 yaşıma dek geldim. Lakin benim için hayat Murat Bey'in gerçekleştirdiği ameliyattan çıktığım an yeniden başladı.
An itibariyle rinoplasti ameliyatı sonrası 15. günümü geride bıraktım.
Henüz çok taze olmasına rağmen yüzümde ameliyattan kalan ne bir morluk var, ne bir şiş, ne de bir ağrı...
Burun bandı uygulamadan dışarı çıktığım vakit bile operasyon geçirdiğimi hiç kimse anlayamıyor. :) Operasyon geçirdiğinizi söylediğiniz zaman da burnunuzun şekline yapılan övgülerle birlikte "Doktorunun kliniği nerede? Numarasını verebilir misin canım? Ay ben de yaptırıcam bi gideyim bakalım." repliklerine aşina olacaksınız. Kliniğin numarasını ezberinizde tutun, lazım olacak. :)
Ameliyattan çıktığınız an burnunuzun içinde tamponlar olmasına rağmen eskisinden daha iyi nefes aldığınızı farkediyorsunuz. Biraz daha soluk alırsanız burnunuzun fazla oksijenden tatlı tatlı sızladığını hissedeceksiniz. :)
Diğer doktorların ameliyatını gerçekleştirdiği kişilerle konuştuğunuzda istisnasız hepsi ameliyat sonrası olağanın dışında müthiş bir ağrı ve dayanılmaz raddede burun sızısından bahsedeceklerdir. Murat Bey'in hastalarına davrandığı naiflikle bu pek mümkün gözükmüyor. Muayene anından itibaren sizi adeta bir abi gibi kucaklayan doktorun, ameliyat sırası ve sonrasında da yine aynı şekilde mütemadiyen ilgisiyle karşılaşıyorsunuz. :)
Aynı aileden 5 kişi, 5 sorunlu, yamuk, kırık ve etli burun; ve hepsinde de problemsiz ameliyatı sağlayıp mükemmel sonuçlar veren Murat Enöz.
Biz 5 kuzen tercihimizi Murat Enöz'den yana yaptık. Pek de memnun kaldık.
Ya siz?

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Murat Ceylan

Merhaba, 15 gün önce Doktor Murat Enöz Tarafından burun eti, burun kıkırdak alımı ve burun içi deliği kapatma ameliyat-ı oldum. Ameliyattan çok korkuyordum, bir çok doktora gittim, hem ilgisiz, hemde yüksek ameliyat ücreti istediler. Murat Beyin yaklaşımı, dinlemesi, saygısı, bilgisi, çok iyi hastanede uygun fiyata ameliyat yapması ve adam gibi adamlığı beni başka arayışlardan uzaklaştırıp kendisine güvenerek ameliyata girdim. Kendisi güvenimi Boşa çıkarmadı, ameliyattan sonra ilgiside müthişdi, ameliyatını Yaptım artık işim kalmadı demedi, aradı sordu, takipte bulundu. Sağlığıma kavuşmamın dışında burnum eskisinden daha güzel görünüyor, ailem ve ben yeni görüntümden çok memnunuz. Iyiki seni tanıdım, iyiki senin gibi uzman, işinin ehli, dürüst, saygılı ve mükemmel bir insan hayatıma girdi. Insanlardan umudu kestiğim bu Günler'de tekrar güvenmemi sağladığın için teşekkürler. Sen Herşeyin en güzeline layıksın. Kesinlikle tavsiye ediyorum, çok memnun kalırsınız.Güzel Insan Seni çok seviyoruz. Saygılarımla Murat Ceylan

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Arif Koçak

İşine hakim,empatisi sağlam,dürüst,herşeyden en önemlisi gülen yüzü....

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

sevgi apaydin

Dr. Murat Enöz, sihirli eller, usta doktor, harika adam. Rinoplasti ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Bir hafta içerisinde işime geri dönebildim, doğal burun ameliyatında usta olduğunu düşünüyorum, birçok arkadasımın rinoplasti ameliyatını gercekleştirmiş ve herkesin beğeni ve saygısını kazanmıştır. Saygılarımı sunuyorum.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

omer guducu

İyi Günler Benim Burun Ucu Sol Tarafa Doğru Eğriydi ve içinde Et Vardı Nefes Alır Verirken Zorlanıyordum ve görüntü olarak çok kötü duruyordu..SAYIN: Opr.Dr.Murat Enöz ile tanıştım ve muayene olmaya gittim ve direk zaten sizi pozitif yönüyle samimiyetiyle sizi büyülüyor. Ameliyattan sonra kendime baktığımda burnumun gayet güzel bir şekilde olduğunu gördüm ve nefes yolumun %100 acıldığını hissettim. Ameliyattan sonra hiç bir şekilde morluk ve benzeri şeyler yaşamadım. Eskisi gibi artık koşarken nefesim kesilmiyor yorulmuyorum gerçekten çok güzel çalışmış elinize kolunuza sağlık sizin gibi doktorları Allah Başımızdan Eksik Etmesin.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Berrak Golal

Ben 21 yıl önce burnumdan ameliyat oldum.burnumun üst tarafında çökme burun delikleri asimetrik ve düşüktü.Her cerrahın yapabileceği bir burun değildi.tavsiye üzerine MURAT ENÖZ hocam a ameliyat oldum.yeni burnum müthiş di çok güzel ... Ben 21 yıl önce burnumdan ameliyat oldum.burnumun üst tarafında çökme burun delikleri asimetrik ve düşüktü.Her cerrahın yapabileceği bir burun değildi.tavsiye üzerine MURAT ENÖZ hocam a ameliyat oldum.yeni burnum müthiş di çok güzel övgüler aldım. Ameliyat olmak isteyenlere kesinlikle tereddüt etmeden tercih etmelerini öneriyorum..kendine çok çok teşekkür ediyorum.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Merve Avcı

Ben Ankara'da ikâmet ediyorum. Birkaç ay önce burun ameliyatı olmaya karar verdim. Araştırmalarım sonucunda internet yoluyla Dr. Murat ENÖZ beyi tanıdım. Ameliyatlardaki başarısı ve hastalarının memnuniyeti beni çok etkiledi. Ve iki ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Başarılı bir ameliyat ve hızlı bir iyilesme sürecinden sonra hem sağlık yönünden hem de görünümden çok memnunum. Şehir dışında olduğum için aklıma takılan şeyleri her zaman kendisine sorabildim. Bütün sorularımı samimiyetle, ilgiyle cevapladı.
Emeği, ilgisi, güleryüzlü ve samimiyeti için kendisine çok teşekkür ediyorum.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Esra Bektas

Öncelikle şunu söylemek istiyorum burun operasyonu geçirdim ve 3. Haftamdayım. Bu kadar sorunsuz bir şekilde ve bu kadar kısa sürede toparlanacağımı hiç düşünmemiştim. Normalde iğne bile yaptıramayacak kadar korkak bir insanımdır ama Murat Beyin ne kadar etkisinde kaldıysam ilk dr. ve ilk görüşmede bir anda kendimi ameliyat gününü almış muayenehaneden çıkarken buldum😄 Hislerime güvenirim ve yine hislerim beni hiç yanıltmadı. Ameliyattan sonra ne ağrı ne morluk hiçbirşey yaşamadım, sadece burnumda tabiki biraz ödem vardı. O da 3. Hafta olmasına rağmen büyük oranda indi. Nefesimin rahatlaması için burun ucumdaki düşüklüğün kaldırılması gerekiyordu ve büyük korkularım vardı çokmu kalkacak, domuz burunlumu olacağım diye? Murat Bey anlattığında şekli konusunda hiç müdehale etmedim. Sadece çekincemi söyledim, O da hiç merak etmemem gerektiğini doğal görünümümü asla bozmayacağını söyledi ve dediğinide yaptı. Etrafımdaki tepkiler şimdiden çok güzel.Ne kadar doğal ve güzel olduğunu söylüyorlar.Tabi buda beni çok mutlu ediyor. 😊Burun operasyonu yaptırmak isteyenlerin mutlaka Murat Hocama gidip görüşmesini ve şekil konusunda tecrübesine güvenip tavsiyelerini mutlaka dikkate almalarını öneririm.Çünkü mesleğinde gerçekten çok başarılı.Ayrıca müthiş bir enerjisi var. Hasta doktor ilişkisinde en önemli noktanın bu olduğunu düşünüyorum. Büyük bir enerji ve moralle bir işe başlayınca sonucuda gayet güzel oluyor👍😊

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Cem Aydemir

Bilgisi, ilgisi, sevecenliği ve aklınızdaki tüm soruları rahatlıkla giderebilmesiyle kendisine danışılması şiddetle tavsiye edilir.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Feryat Mehtap

Sevgili murat enöz,ilk burun ameliyatı kararı aldığımda sürekli iyi bir doktora denk gelmeme endişesi içindeydim,internette çok araştırdım ve çok şükür sizinle karşılaştım,öncelikle hastalarınıza verdiğiniz motivasyon ve güler yüzünüz insana güven veriyor,ameliyat sonrasıda gördümki doğru adresteyim,elinize sağlık ömür boyu başarılarınızın devamını diliyorum.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Sammy Hadaya

Breathing difficulties due to excessive surgery at young age"
"This Man was born to become a top class surgeon. For years i was suffering form atrophic rhinits and Empty nose syndrome symptoms and breathing difficulties due to excessive surgery in young age. I consulted several doctors in India + Jordan + Iran but I didn't sense the confidence in their ability to reconstruct missing parts within my nasal area and improve my symptoms that have kept my suffering for almost 10 years. I have great confidence in Dr murats big heart of empathy and miracle hands to help if one have a medical issue related to nose. now its has been almost a months post and i feel much better with increased mucosa and less dryness.

What I love about Dr Murat is that he doesn't overwhelm himself with several patients and surgeries daily, he give his full attention to one patient. for me a patient from Sweden means a lot to me to overcome the fear of traveling abroad for medical assistance.

Sammy

Sweden


Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Yasin Karaca

selamlar murat hocamm.arastirma yapan arkadaslara yol göstermek icin şu kadarini söyleyeyim; dogal burun rinoplastide,dogal sonuc garanti ve insanlarin yuzunun gozunun dagildigi ameliyat sonrasi agri kesici bile kullanmadim.ameliyatina ...Diğerselamlar murat hocamm.arastirma yapan arkadaslara yol göstermek icin şu kadarini söyleyeyim; dogal burun rinoplastide,dogal sonuc garanti ve insanlarin yuzunun gozunun dagildigi ameliyat sonrasi agri kesici bile kullanmadim.ameliyatina girmeyen acibadem gibi bir hastanenin calisaan personeli daha narkoz etkisini atamadan ameliyatimi yapan hocanin kim oldugunu sorup durdular.bu arada,murat hoca yakindan daha karizma ☺

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Ervan Bozkurt

Benim oğlumu geniz eti ve bademciklerini aldı sanki amaliyat olmamış gibi evimize geldik allah ondan razı olsun

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Feyza Güzel

Merhaba 13 nisanda Murat enöz'e ameliyat oldum o günden beri murat beye dua ediyorum enerjisi çok yüksek insanın korkularını çekip alan tek hastası sizmişsiniz gibi ilgilenen bir doktor ben çok doktora gittim bir türlü cesaret edemediğim bu ameliyata tek gürüşmede karar verdim aynı hafta oldum ameliyatı iyikide olmuşum murat enöz Kbb de tek diyebilirim çok başarılı sonuçlar aldık çok şükür burun ameliyatı olmak isteyen herkese tek tavsiyem MURAT ENÖZ:)

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

yılmaz sağlam

40 yasindayim gecen 10 ay oncesine kadar uykumda inanilmaz horlama sabah uyandigimda dinlenmemis bir vucut agriyan ayak tabanlarim vardi. Tabi bunlarin hepsinin burundan kaynaklandigini bilmiyordum. Kucuk dil uzunlugu ve burun ici egriligi son olarakta bademciklerimi kucultme ameliyatimi sayin Murat Enoz hocam yapti. Kendisine tekrar tesekur etmeyi borc bilirim. 10 aydir bedenen cok rahatim. Nefes rahat aliyor. Ve horlamiyorum. Murat hocamin gostermis oldugu ilgi ve alaka basarili bir operasyon icin ve sonrasindaki yakin ilgi ve alakasi icinde ayrica tesekur ediyorum.. calismalarinda basarilar diliyorum.. yilmaz saglam.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Çise Düşünür

Bir sene önce Murat Bey ameliyatımı gerçekleştirdi. Bir sene önce nefes alabilmek icin sürekli spreyler kullanıyordum. Artık rahat nefes alabildigim icin spreylere ihtiyacım yok. Ayrıca estetik olduğu halde çok doğal görünen bir burna sahibim😊
.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

yalçın yemen

Estetik & burun kemiği amelyatı olduğum bu ameliyattan mükemmel bir sonuç aldım. Daha önce bir amelyat geçirmeme rağmen ikinci amelyatımda burun deliklerinden mükemmel nefes almamla birlikte estetik bir görünüş olarakta mükemmel bir sonuçla mükafatlandırıldım demem en uygun cevaptır tanımca. Murat Enöz seçerek keşke demiyorum teşekkürler MURAT beyy :))))) Amelyatımın 13 günü herşey yolunda. Yanii O ESKİ HALİMDEN ESER YOK ŞİMDİİİ mutluluk içinde yaşıyorum ŞİMDİİİ sorunsuz burnumla mutluyum şimdiii mutluyum dostlarım mutluyum şimdiii <3 :))

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

NESLİHAN ÖZENÇ

murat bey gerçekten işinin uzmanı bir doktor biz kızıma bademcik ve geniz eti ameliyatı yaptırdık. ameliyat sonrası kızım inanılmaz rahat etti. bize önermiş olduğu yeni bir yöntem ile ameliyatı gerçekleştirdi. 5 günlük dönemi ağrı kesici bile kullanmadan atlattık. böyle olacağını biz bile düşünemezdik. her şey için çok teşekkürler.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Latif Kaarshe

Many of your patients have recommended you as a good doctor.
But I'm going one step further to also to recommend you as a great human being . ...
Diğer
Many of your patients have recommended you as a good doctor.
But I'm going one step further to also to recommend you as a great human being .
Thank you doctor Murat Enoz

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Aykut Gurel

Murat Hoca mükemmel bir insan. Sıcakkanlı, sempatik o gördüğünüz donuk doktorlarla alakası yok. İşinde de bir o kadar başarılı. Eli diğer doktorlara göre oldukça hafif. Ben 6. günümde spor salonuma geri döndüm. Ameliyat olan tanidiklarimin çoğu 6. günde gözlerini zor açtılar. Babamda Murat Bey'e ameliyat oldu. İkimizde memnun kaldik. Herkese tavsiye ediyorum.Eğer burnunuzdan şikayetçiyseniz gidin ve biran önce ameliyat olun.Korkmaya gerek yok ne olduğunu bile anlamıyorsunuz. Yıllarca tıkalı burunla gezmek hem hayat standartınızı düşürür hemde başınıza önemli sağlık sorunları açabilir.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Feyzullah Baştuğ

Sekiz yaşındaki kızımız Gizem'i geniz eti ve bademcik ameliyatı yaptırdık.Ameliyat sonrası kızımız hiç ağrı hissetmedi,verilen ağrı kesiciyi birkez olsun kullanmadık.Öyleki bazen kendisi ameliyat olduğuna inanmamakta sert yiyecekleride yemek istemekte.MURAT HOCAM siz tek kelimeyle muhteşemsiniz ameliyat öncesi ve sonrası göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkürler

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

GÜRKAN DEMİRCİ

MURAT HOCA HARİKA BİR HEKİM. NEFES ALMA PROBLEMİM VARDI VE BURNUMDA BİR HAYLİ ŞEKİL BOZUKLUĞU VARDI. HERŞEY MURAT HOCAYLA TANIŞANAKADARDI. AMELİYAT OLALI YAKLAŞIK 1 AY OLDU ÇOK GÜZEL NEFES ALABİLİYORUM VE BUNUN YANI SIRA MUHTEŞEM BİR BURUN ELDE ETTİM. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MURAT HOCAM...

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Yusuf Dutar

Selamın aleyküm benim 3 bucuk yasindaki oglumun ameliyatini kansiz ve diger ameliyatlara göre cok daha az acisi ve daha hizli iyilesen bir ameliya yöntemi olan termal welding ile ameliyat yapti. Isinde cok başarılı ve hastasina cok ilgi ve alakali guler yüzlü Murat Enöz dokturumuza saygilarimi sunarim.ALLAH yar ve yardimciniz olsun

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Acar Aksoy

Doktorum Sn. MURAT ENÖZ beyefendi benim hayatımın tam anlamıyla ikinci yarısına başlamamda başrolümdür. Tam 8 senedir NAZAL POLİP hastasıydım. Bu hastalıktan hiç kurtulamayacağım sanıyordum. Hiçbir şekilde nefes aldırmıyor ve günden güne enerjimi düşürerek bana yaşamı iyice çekilmez hale getirmişti. Ameliyat en büyük korkumdu. onca zamanı boşu boşuna bitkin yorgun nefessiz uykusuz geçirmişim. Murat Hocayla tanışana kadar, keyifli mutlu korkusuz bir ameliyat ve iyileşme süreci geçirdim. ne bir acı nede bir morluk harika bir sonuç başardı. ellerine emeğine sağlık doktorumun.O kadar pozitif o kadar hastasına enerji veren iyimser mutlu bir doktorum olduğu için kendimi çoook şanslı hissediyorum. Bu yazdıklarımı sizlerle paylaşmak istedim ben doktor ve ameliyat korkumu MURAT HOCA sayesinde harika bir sonuç alarak başardım. Mükemmel bir insan tek kelimeyle mükemmel doktor

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Canan Yılmaz

Uzun yıllardır Sinüzıt ve nefes alma problemim wardi birçok tedavi başarısız olmuştu. Doktor murat enöz sayesinde rahatladım ve eski sağlığıma kavuştum.gerçekten ameliyatlari çok başarılı ve hastaları da çok memnun.yurt içi ve yurt dışından birçok hastaları var ve mükemmel bir doktor. Herkese tavsiye ederim

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Aysegul Yildiz

Dr Murat beye enistemi goturdum.Oncelikle harika bir insan hekimligine hic diyecek bir soz yok.En kisa surede ameliyat randevumuzu alip sagligimiza kavusacsgiz insallah.Hersey icin cok tesekkurler gonul rahatligiyla kendinizi ve sevdiklerinizi emanet edebilirsiniz.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Zehra Ucar

Murat hocam kızımın bagdemcık,genız eti ve kulagında ışıtme kaybı oldugundan her 2 kulagına tüp taktı amalıyatı cok basarılı daha yenı 5 gün olmasına ragmen kızım normal yemek yemege başladı gecelerı cok güzel uyuyup uykusunu almış yorulmadan kalkıyor .kulakları ıse daha önce tv duyamıyorum dıye ses veren kızım şımdi tv sesı kısıyor murat hocamdan allah razı olsun hocamı herkese tavsıye edıyorum şımdıden tanıdıgım en ıyı kulak burun bogaz doktoru işininı tamamen çok ıyı yapan murat hocama çok amam çok teşekkür ederız şimdı hem kızım hem biz mutluyuz.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Hüseyin Özdal

Süper doktorum

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Arif Ayyıldız

3 yıldır burun ucu ameliyatı olmayı düşünüyordum ama kimse güven verememişti . Sizin samimi davranışlarınız sayesinde dün ameliyat oldum ve şimdi den çok memnunum aynı Zaman da daha rahat nefes alıp veriyorum ellerinize sağlık Murat Hocam iyiki varsınız.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

habibe özcan

Dr.MURAT ENÖZ ile yaklaşık iki ay önce tanışma fırsatım oldu kendisine daha önce başka bir yerde geçirğim burun ameliyatından sonra şikayetlerimin geçmemesi üzerine doktor araştırırken internet üzerinden rastladığım MURAT beyin ofisine gittim ve şikayetlerimin nedenini benm anlayabiliceğim dilden anlatarak tanıyı koydu kendisi ve benm Yaşadığım sorunlarla ilgili doğru adrese geldiğimi netleştirdm. kafamdaki tüm soru işaretleri gitmekle birlikte kendisinin konuya hakimiyeti ve özgüveni ayrıca içimi rahatlattı. Şunu söyleyebilirmki beni rahatsız ve huzursuz eden sorunum (septum perferasyonu) yani önceden geçirdiğim ameliyatta oluşan kıkırdakta delik oluşumudr ve bu konu üzerinde tedAvi uygulayan doktor sayısının ne kadar az olduğunu araştırmalarım sonucunda öğrendim ve konuyla alakalı internette karşımıza çıkan ilk isim sevgili MURAT ENÖZ dür kendisine sonsuz tşk ediorum ve herkeze burdan sesleniorum kbb şikayetlerinizde doktor doktor gezmeden önce bence murat beye uğrayın derim tşk ederm..

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

savaş ayıkol

Murat hocama burun ameliyatı olmuştum 31 aralık 2015 de sağolsun hocam burnumdan nefes almamı düzeltti ve estetik yaptı. Hem yüzüme yakışan ergonomik bir burun yaptı hemde nefes almam düzeldi, murat hocamın ellerine sağlık sanki elinde sihirli değnek var hiç burun ağrısı çekmedim ve hızlı iyileştim, bence murat hocam Türkiyede 1 numara estetik ve plastik cerrahide. Allah senden razı olsun çok teşekkürler Dr murat enöz hocam sağol.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

kevser kevser

Küçüklüğümden beri burun ucu estetiği olmayı düşünüyordum. Dr.Murat Enöz'e gittim,amelıyat belirlendi,amelıyat oldum, bir mucizevi gerçekleştirdi. Hem psıkolojim düzeldi,hemde muhteşem doğal bir burnum oldu. Hiç şüphe duymadan gözleriniz kapalı Dr.Murat Enöz'e gidebilirsiniz. Teşekkür ederim Dr.Murat Enöz.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

reyhan öztürk

Merhabalar, Bir yakınım için Dr Murat beyi internetten araştırmış ve yıllardır düşündüğümüz fakat cesaret edemediğimiz bir operasyon ile ilgili fikirlerini almak için yanına gittiğimizde ,kendisinin işiyle ilgili bilgi birikimi , hastasını sabırla dinleyen, sakin pozitif, son derece güven verici birisi olduğuna kanaat getirdik ve hemen ameliyat olmaya karar verdik. sonuçtan hem fonksiyonel hem de görüntü olarak çok memnun kaldık. Bu konuda operasyon olmayı düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum. Murat beyin sihirli elleri size de değer… Teşekkürler.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Gezim Maloku

Thank you doctor !

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Nesrin Aksoy

Doktorum Sn. MURAT ENÖZ beyefendi benim hayatımın tam anlamıyla ikinci yarısına başlamamda başrolümdür. Tam 8 senedir NAZAL POLİP hastasıydım. Bu hastalıktan hiç kurtulamayacağım sanıyordum. Hiçbir şekilde nefes aldırmıyor ve günden güne enerjimi düşürerek bana yaşamı iyice çekilmez hale getirmişti. Ameliyat en büyük korkumdu. onca zamanı boşu boşuna bitkin yorgun nefessiz uykusuz geçirmişim. Murat Hocayla tanışana kadar, keyifli mutlu korkusuz bir ameliyat ve iyileşme süreci geçirdim. ne bir acı nede bir morluk harika bir sonuç başardı. ellerine emeğine sağlık doktorumun.O kadar pozitif o kadar hastasına enerji veren iyimser mutlu bir doktorum olduğu için kendimi çoook şanslı hissediyorum. Bu yazdıklarımı sizlerle paylaşmak istedim ben doktor ve ameliyat korkumu MURAT HOCA sayesinde harika bir sonuç alarak başardım. Mükemmel bir insan tek kelimeyle mükemmel doktor 👏👏👏👏✌✌✌

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Murat AKTAŞ

Burnuma darbe almama rağmen çok rahat bir amelyat gecirdim .cok doğal bir burnum oldu.ayni zamanda sanki 3 kat fazla nefes alıyorum.ayni zaman da murat hocam çok güleryüzle ve sevecen bir insan.doktorların o soğuk ve ukala tavırları onda asla bulamazsınız.hem sonuçtan hemde böyle güzel bir insan tanıdığım için çok mutluyum.herşey için teşekkürler.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Canan Can

Uzun yıllardır Sinüzıt ve nefes alma problemim wardi birçok tedavi başarısız olmuştu. Doktor murat enöz sayesinde rahatladım ve eski sağlığıma kavuştum.gerçekten ameliyatlari çok başarılı ve hastaları da çok memnun.yurt içi ve yurt dışından birçok hastaları var ve mükemmel bir doktor. Herkese tavsiye ederim

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Cansu Daş

Murat Enöz... benim tabirimle 'hayatima nokta atışı yapan insan' :) Güler yüzlü, neşeli, iyi dinleyen vee en önemlisi de işinin eri. Yüzümle orantısız, kemerli bi burnum vardı. İnanın sonuç mükemmel.Dogal, yüzümle orantılı yüzüme yakışan bir burnum var şimdi :) Bu insandaki özgüven problemini olumlu yönde etkiliyor, ve surat ifadesi bile değişiyor insanın:) Gören herkes beğendi bu gune kadar. Yaklaşık bir sene oldu ve zaman ilerledikce daha da oturmaya başladı burnum. Doktorum bana arkadasimmis gibi yaklaştı ve her zaman ilgili bi arkadaş :) oldu. Kesinlikle , şiddetle tavsiye ediyorum. Murat Bey'in sihirli ellerine gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edin. Zaten POZITIF enerjisini alınca içiniz o an rahatlayacak eminim (bana öyle olmuştu. )

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Seda Mumkokusu

Bundan tam bir yil önce nefes alamadığım için bir doktora gittim röntgen çekildi vs.. içim sinmedi 1 yıl hic uzerind durmadim..
Tesadüf Dr Murat Bey ile bir araya geldik
elimde eskiden kalma film 😞bu nee artik biz bunları kullanmıyoruz ..uzay mekiği gibi aletle r ile sizi muayene ediyor.
Şikayetim nefes alamamak ,horlama vs vs..
Burunda kemik eğriliği , develasyon gerçeklesmiyomus. .
Ameliyat önerdi kendisine öyle inandım ve güvendim ..Murat bey insan olarak da mükemmel bir insan ..
simetri konusunda da hassas , bu da ayrıca cok önemlidir..
hakikaten de ne ameliyat öncesi ne de sonrasında hic bir problem yaşamadım. .
Kendisine herkesin huzurunda teşekkür ederim. .👏 👏 👏 👏 👏 Nefes alabilmek çok güzel bir his.. 😉 😉 😉
..Elimde

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

pelin aydemir

Murat Bey e tavsiye üzerine ulaştım. Daha önceden ameliyat yaptığı bir kaç hastası ağrı ve morluk çok az olduğunu ve ağrı kesici kullanmadiklarini söylemişti. Burun estetiği ameliyatı oldum ve burun kemiği ne de müdahale edildi. Ameliyat sonrası 6. günde hemen hemen hiç morluk ve şişlik kalmamıştı. Ağrım hemen hemen hiç olmadı ve ağrı kesici ilaç kullanmadım. Suan 2. Haftadayim ve kimse ameliyat yapıldığını anlamıyor. Burundan cok iyi nefes aliyorum. Sekil olarak da doğal ve güzel bir burnum oldu. Güleryuzlu ve becerikli doktoruma çok teşekkür ederim.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

gamze uney

Çok tatlı bi doktor ve çok güzel bir cerrah hastalarını özenle dinliyerek onlar için en iyisini ve en güzelini yapıyor ameliyat olalı 1 ay oldu ama suan burnum inanılmaz güzel ve çok rahat nefes alıyorum iyiki murat beyi tanıma fırsatım olmuş .

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

gökay turan

Uc hafta once nisanlim ameliyat oldu korktugumuz ve cekindigimiz bi ameliyatti tavsiye uzerine murat hocaya gittik ilk basta kararsizdik ancak murat hocanin sempatik tavri bize vermis oldugu guven sayesinde kararimizi verdik ve ameliyat olduk uc hafta gecti ameliyat oncesi hazirlik safhasinda ameliyat sirasinda ve sonrasinda ilgisi alakasi ve bizi tatmin eden guvenini yansitan her aorunda bizimle ilgilenen murat hocaya tesekkur ederiz.emegine saglik...!

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Fatih Koyuncu

Bir Kulak Burun Boğaz uzmanından daha fazlası mesleyinin bir numarası.Bide şekergibi bi insan ofisinde karşılaması misafirperverliği herşeyiyle bir numara. Dahada fazlası mehtap hanımgibi bide yanında şekermi şeker insan olunca insanın hasta olup gidesi geliyo.Allah kimseyi sağlığından etmesin ama ülkemizde böyle güzel böyle güvenilir doktorlarda oldukca insan hasta olmaktanda korkmaması lazım dimi..

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Serdar Yıldırım

Merhabalar ben ameliyat olalı 2 hafta oldu ameliyattan korktuğum içinde hep erteliyordum burnumdaki sorun beni çok etkilemeye başladığından tavsiye üzerine Murat hoca ya muayne olmaya gittim ve daha ilk konuşmada on numara bir insan olduğu anlaşılıyor inanılmaz mütevazi,sıcak kanlı ve içten bir insan hiç düşünmeden ameliyat olmaya karar verdim ve çok doğru bir karar verdiğim ameliyattan sonra anlaşıldı çünkü ( MURAT HOCA BENİM SAĞ BURUN DELİĞİMİN İÇİNDEN 2,5 CM UZUNLUĞUNDA BURUN TAŞI VE KIKIRDAK ÇIKARTTI SAĞ BURUN DELİĞİM TAMAMEN TIKALIYDI ) kesinlikle işinin uzmanı bir doktor 2 hafta gibi kısa bir süre olmasına rahmen nefes almam inanılmaz şekilde değişti görsel açıdan da burnum estetikli bir ...

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Can Terzioğlu

Murat Hoca ile 2 ay önce tanıştık. Babamın kaliteli nefes alamaması neticesinde devamlı yorgun olma, göz kapaklarının aşağı düşmesi vb gibi şikayetlerin çözümünü bulmak için tavsiye üzerine gitmiştik. Güler yüzlü, samimi, ilgili, problemin ne olduğunu ve ne yapmamız gerektiğini çok net herkesin anlayacağı şekilde anlatıyor. Babam ameliyat konusunda çekimserdi, sabah kalkınca ameliyat olacağım, akşam yatarken olmayacağım derken Murat Hocaya güvendi. Ameliyatını gerçekleştirdikten sonra üzerindeki yorgunluk, göz kapaklarındaki düşüklük kısa bir süre sonra kayboldu. Çok memnun kaldık.

Kardeşimin boş burun sendromu tedavisini de önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Merve Kaya

Güler yüzlü ve güvenilir bir hekim. Kendisine ameliyat olan arkadaşlarım çok memnun kaldı. Kendine has burun ucu kaldırma ve burun ucu estetiği yöntemleri mevcut. Kendisine teşekkür ederim.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Cano Candan

Yaklaşık 1.5 ay once sevda arkadasımın tavsiyesi üzerine kendisiyle tanıştım burnumda 10 yıl oncesi baska biyerde ameliyat olmuştum son zamanlarda nefes almada sıkıntılar yaşiyodum ve yapışıklık vardı Murat Hocaya geldiğimde burun kanatlarımın küçültüğünü kendisinden ilk defa öğrendim ve ameliyat olmaya karar verdim şu an bir ay oldu revizyon(düzeltme) rinoplasti oldum çok ama çok memnunum nefes almaya yeniden başladım sayesinde ve yeni bir ben oldum kendisinin güleryüzlülüğüne ve ellerinin sihrine tekrar tekrar teşekkür ederim

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

özlem Yilmaz

Hasta odaklı (hastalarını önemseyen, değer veren), samimi ve en önemlisi alanında gerçekten uzmandır Murat Bey. Septum deviasyonu, konka hipertrofisi ve düşük burun ucu problemlerimi başarılı bir operasyonla düzeltti doktor bey. Operasyon sonrası tam 5. günde sıfır ağrı-morarma, çok ufak bir şişlik, doğal ve güzel görünümlü bir burun ve bol oksijenlenebilen bedenle işimin başındaydım. Şiddetle tavsiye ederim!

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Zeynep Adiguzel

kesinlikle mukemmel bir doktor o kadar guler yuzluki cok cana yakin . ilk burun ameliyat oldum basarisiz olmustu revizyon ameliyatim icin doktor cok arastirdim sonunda murat beyi buldum gercekten isinde cok basarili . burnum oldukca genisti kuculttu icindeki konkalari yakti daha iki hafta oldu suan tam sonucu gormeden şiş halinden bile çok memnunum doktoruma çok tesekkur ediyorum ailecek çok sevdik kendisini

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

hülya alım

Merhaba mayıs 2014 tarihinde Murat Bey'e ameliyat oldum.4 senedir geçmeyen sebebi belirsiz öksürüğümün kırkırdak eğriliğinden kaynaklaklandığını öğrendim ve araştırmalarım sonucu Murat Enöz'le tanıştım. Problemimi bana öyle net anlattı ve güven verdi ki; perşembe yaptığım görüşme sonrası pazartesi ameliyat oldum. Ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı ve bir yıldır grip/nezle olmadığım gibi alerjik öksürüğüm bile kalmadı. Hayatıma son derece konforlu devam ediyorum. Bu konforu ancak öksürükle yaşamak zorunda kalanlar anlayabilir. Nedeni bulunamayan öksürük probleminiz varsa mutlaka burnunuzu kontrol ettirmenizi tavsiye ederim dışarıdan eğrilik olmasa bile. Herkese geçmiş olsun.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Yusuf Şamil ÇAKMAK

Burun ucu ve burun estetiği ile ilgili kendine özgü pratik teknikleri olan bir hekim. Yaptığı burunlar çok doğal, sıcak kanlı ve karizmatik bir doktordur. Yerli ve yabancı hastaları olup gayet başarılı oparesyon yapan bir hekimdir. Yolu açık olsun...

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

igor novi

Hi Dr. Murat Enoz
Big greetings from Mr. Igor Nanev and Mrs. Tanja Mishkova from Ohrid, Macedonia.
Mrs.Tanja Mishkova was a Dr.Murat's pacient, Dr.Murat did a plastic surgery on Mrs.Tanja's nose which he continued her life, and he made her apperiance more beautiful. He gave Mr. Nanev a "new" and more beautiful wife.
A big THANK YOU to Dr.Murat from Mr. Igor and Mrs. Tanja that he did the imposibble that no doctor in Macedonia agreed to.
Turkey is a happy country that has a doctor like Murat Enoz

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Ali ERBAŞ

Ameliyat olmadan önce çekincelerim vardı fakat Murat Bey'in sevecen kişiliği ve alanındaki uzmanlığıyla korkularım azaldı. Çok rahat girdiğim ameliyattan, ameliyat sonrası da bir o kadar rahat çıktım şişlik ve kanamanın en az haliyle :)) Ameliyat olduktan 2 hafta sonra uykum düzene oturdu. Çok mutluyum :) Teşekkürler Doktor Murat.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

TMS REKLAM

Dr. Murat Enöz tek kelime ile mükemmel bir insan... Çocuğumuzu kendisine emanet ederken en küçük bir tereddüt yaşamadık. Doğru da yapmışız. Gonul rahatlığıyla tavsiye ettiğimiz ve bundan sonra da tüm dostlarımıza düşünmeden önerebileceğimiz tek hekim... Ellerin dert görmesin hocam. Sevgiler, selamlar...

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Nur H

Dr. Murat Enöz'e ani işitme kaybı ile başvurdum. Doğru tespit ve acil müdahale ile 1 hafta sonra işitme sorunum düzeldi. Hastayla olan iletişimi ve ulaşılabilirliği hastaya güven duygusu vermekte. Kendisine teşekkür ederim.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

zulo2006 avşar

Orta kulak kireçlenmesi (otosekleroz) olan bir arkadaşıma, yeni akıllı metal tekonojisi ile üretilen protezi kullanarak stapedektomi ameliyatı yaptı. Hastamızın ameliyat sonrası işitmesi hemen arttı ve baş dönmesi ve bulantı-kusma gibi problemler de görülmedi. Herşey için teşekkür ederim. Ellerine sağlık.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Orhan Gunduz

Çok başarılı bir hekim. Başarılı burun operasyonlarından dolayı teşekkür ederim.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Tunç Demir

Dil bağı operasyonumu başarıyla gerçekleştiren samimi sempatik harika bir cerrah teşekkür ederim

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Yusuf Boz

Murat Bey kesinlikle çok başarılı bir doktor çok samimi güler yüzlü ve çok Güven veren biri burun estetiği konusunda tek tavsiye edeceğim doktor kendisine çok teşekkür ediyorum.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

sinan şengiz

Harika bir insan ve harika bir cerrahsınız.Sizin elinizde düzelmeyecek burun imkansız gibi.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Zeynep Kara

Arkadaşımın burun estetiği ameliyatını gerçekleştiren ve işini mükemmel yapan türkiyenin en iyi doktorlarından arkadaşımin güzelliği ortaya çıktı burun çok etkileyen bir faktör yüz ifadesinde ellerinize sağlık.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

melike imral

Hastalarıyla çok ilgili ve pozitif enerjili bir hekim😊

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Barış Şeker

Baş dönmesi ile ilgili kendisine muayene oldum, süper bir hekim

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

muzaffer senturk

Vertigo rahatsizliğimda göstermiş olduğu ilgi, alaka ve tedavileri için tesekkür ederim.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Hakan Karaca

izlediğim en hızlı kbb uzmanlarından bir sevgili murat hocam

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Ecem Akarlar

Mutlaka tercih etmeniz gereken tek KBB uzmanı Murat Bey.Alanında oldukça başarılı olmasının yanında aynı zamanda güleryüzlü ve oldukça pozitif bir insan.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Mehtap Onur

Burun estetigi ve kulak ameliyatlarinda cok basarili bir hekim.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

ilker varol

Sevgili murat hocam sizi tanidigima cok memnun oldum .oglumun geniz eti , Bademcik ve kulagina tüp takilmasi ameliyatini cok başarılı bir sekilde gerçekleştirdiniz hem iyilesme surecinin kisa sürmesi ve ameliyattan sonraki oglumun gelisim sureci oldukca iyiydi tekrar ilgi ve alakaniza teşekkür ediyorum. Yuzunuzdeki o samimi ve icten gülüşünüz eksik olmasin.tesekkurler ellerinize saglik

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Ayca Yorgancı

Kulak zari ameliyatimi ve burun ameliyatimi yapan doktoruma teşekkür ederim.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

sinem kabil

Guler yuzlu, cok ilgili, isinde cok profesyonel..kesinlikle tavsiye ederim

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Murat Yaman

Güleryüzlü ve bilgili bir hekim. Burun estetigi ameliyatlarında cok basarili.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

bilal ekmen

Tebrikler Hocam Yine Farkınızı Ortaya Koymuşsunuz

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

Sezai YİĞİTCAN

Guleryüzlü hoşgörülü yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim.

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

aysun enöz

Hastaların sorunlarını dinlediğiniz ve hemen yardımcı olduğunuz için teşekkürler :)

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

RA TASKIN

Güler yüzlü iyi bir hekim ...

Google My Business - Dr.Murat Enöz Sayfası

MUSTAFA NAFİZ KARAGÖZOĞLU

Güleryüzlü doğru tedavi

Donanım Haber Forum

MühendisMurat

Allaha şükür bu dertten kurtulmuş durumdayım şuan 2.ayıma giriyorum çok mutluyum uykularım çok güzel artık. 2. ameliyatımdı ve çok zordu hem burun eti şişkindi hem kıkırdak azdı hem burun düşmüştü hem sol taraf yapışmışlık vardı hemde yamuktu.doktor şansa bala bulduk tanıdıklardan güzel çıktı Allahtan işinin ehli çok iyi birisi adam tus ta ilk 100 e girmiş çapa mezunu 8 yıllık uzman adı MURAT ENÖZ . bakırköy caddesinde muhayenesi var. kesinlikle öneririm adam işini çok iyi biliyor en ince ayrıntısına kadar anlatıyor herşeyi görüşmeye gittik adam 1 saat konuştu resmimi çekti detaylı anlattı.ben 10 dan fazla doktora görüştüm bu iş için hiçbirisi bu kadar ilgilenmedi anlatamadı.benim 2. ameliyattı kıkırdak yoktu kulaktan alıp yaptı ona rağmen güzel birşey çıktı ortaya ben çok memnun kaldım telefon edip aradım sordum herzaman güzel birşekilde anlattı açıkladı. neyse dostlar ss isteyene resmide atarım çok güzel burnum oldu eskiden kocamandı büyüktü yamuktu nefes alamıodum hiç şimdi Allaha şükür iyiyim.size önerim sakın ama sakın ertelemeyin bu işi hayatınızın kalitesi düşüyor.

Dr. Murat Enöz | Kadınlar Kulübü

taharci

Arkadaşlar Merhaba,

Burnumda nefes problemim vardı. Ayrıca ergenlikten beri kemerli burnumu da çok kafaya takıyordum. Nefes problemim gece uykularımı bölmeye başlayınca yaptırma kararı aldım ve doktor araştırmaya başladım. Kadınlarklubu portalına üye oldum ve uzun bi süre doktor araştırdım. Sonunda tanıdık vesilesiyle Dr. Murat Enöz ile tanıştım. Böyle tatlı bir doktor yok. Üstelik işinde çok iyi. Kendine has yöntemleri var. Ameliyattan bir hafta sonra işe başladım. Nefes problemim çözüldü. Ameliyat öncesine hem kıkırdağım sağa yamuktu hem de burun etlerim şişmişti. Sağ burun deliğim çok fazla tıkalıydı. Şu an uykularım mis gibi :) Şeklinden de acaip memnunum. Sadece bir ay olmasına rağmen şişliklerim büyük oranda indi ve görenler çok doğal durduğunu söylüyor. Biz de zaten ameliyattan önce doktor beyle bu şekilde konuşmuştuk. Kesinlikle estetik olduğu belli olmasın istiyordum.

Şu an bile kontrollerimde çok ilgili. Herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor. En önemlisi çok iyi iletişim kurabileceğiniz bir doktor. Ameliyattan önce fotoğraflarımı çekmişti. Şu an iyi ki yaptırmışım diyorum. İsterseniz fotoğrafları da paylaşabilirim. Sorunsuz bir ameliyat ve güzel bir burun için kesinlikle Murat Bey'i öneriyorum. Ethica Hastanesi'nde çalışıyor. Burun ameliyatları problemli ameliyatlardan. Sizinle paylaşmak istedim. En azından bir görüşün, ilk görüşmede zaten karar vereceksiniz.

Dr. Murat Enöz | Kadınlar Kulübü

FPekozer90

Çekinme derim Bende Murat Enöz beyin hastasıyım.Görüşmeye gittiğinde size pozitif enerjisiyle tüm çekinceleriniz ortadan kalkacak eminim.Bende resimlerimi öncesi ve sonrası olarak sizlerle paylaşacağım.Gönül rahatlığıyla dr.umu tavsiye ediyorum.Paylaşacağım resimlerin altına yaşadığım deneyimleri sizlerle paylaşacağım.Dr.aramadan önce sana tavsiye edilen Dr. Murat Enöz de muayene olup görüşmende fayda var.Bir çok dr.muhtemelen işini iyi yapmak için uğraşıyordur.Ama gittiğiniz de göreceksiniz ki dr.bey ilgi,alakası,neşeli enerjik yapısıyla adeta güç veriyor.Herşeyden önce size güç veren Dr.unuzu bulmanız büyük bir nimet bence !

Dr. Murat Enöz | Kadınlar Kulübü

Lillyss

Canimm ben 2 hafta önce oldum ameliyatimi murat enöze :) simdiye kadar cookk memnunum sekli olsun nefes almak olsun her konuda memnunum yani :) murat bey sayesinde cok guzel bi burnum oldu buyuk degisim oldu benim icin gercekden etrafimdanda hep olumlu yorunlar aliyorum.. Gercekden cok basarili bir doktor hem cok seker komik espirili hemde güleryüzlü pozitf ay cok sevdim Ben kendisini.. Ilk basda internetde pek bilgi yok diye tereddut etmisdim ama oyle degilmis gercekden boyle Seylere aldanmamali bence :)

Dr. Murat Enöz | Kadınlar Kulübü

prensee

Altı gün oldu murat enöz e burun ameliyatı oldum cok memnunum özelliklede cevremdeki insanların büyük deişime sasırmaları beni cok memnun etti istanbulda yasayıpta burunla ilgili problemi yada ameliyatı düşünenlere tek adres diyebilirim ona gercekten cok teşekkür ederim

Dr. Murat Enöz | Kadınlar Kulübü

sevdae

Merhaba...

Sizlerlede paylaşmak istedim çünkü sağlık çok önemli bir o kadarda doktor tabii ki.

Bizler yıllarca annemin astım hastası olduğunu sanarken , gittiğimiz doktor aslında öyle olmadığını burnundan dolayı rahat nefes alamadığı için akciğerlerinde buna bağlı bronşit geliştiğini öğrendik. Doktormuz öncelikle burun ameliyatı olmasını önerdi. Bizde daha önce Dr. Murat Enöz gittiğimiz ve güvendiğimiz için annemi ameliyat ettirdik. 1 hafta oldu ameliyat olalı ve şimdiden burnunda tampon olmasına rağmen nefes alışı bile rahatladı, burun tamponları çıkınca heralde bütün oksijeni çekicek içine :)). Burun ameliyatından sonra ne ağrısı nede başka bir şikayeti oldu. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim Dr. Murat Enöz'ü. ALLAH bin kere razı olsun kendisinden. Zaten kendisi öncelikle çok iyi bir insan ve çokta iyi bir doktor. Sizin üzerinizdeki bütün stresi alıyor ve çok rahat anlayabileceğiniz şekilde anlatıyor herşeyi.

Dr. Murat Enöz | Kadınlar Kulübü

Hilalnuru

Arkadaşlar Merhaba,

Şu an bile kontrollerimde çok ilgili. Herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor. En önemlisi çok iyi iletişim kurabileceğiniz bir doktor. Ameliyattan önce fotoğraflarımı çekmişti. Şu an iyi ki yaptırmışım diyorum. İsterseniz fotoğrafları da paylaşabilirim. Sorunsuz bir ameliyat ve güzel bir burun için kesinlikle Murat Bey'i öneriyorum. Ethica Hastanesi'nde çalışıyor. Burun ameliyatları problemli ameliyatlardan. Sizinle paylaşmak istedim. En azından bir görüşün, ilk görüşmede zaten karar vereceksiniz.

Altı gün oldu murat enöz e burun ameliyatı oldum cok memnunum özelliklede cevremdeki insanların büyük deişime sasırmaları beni cok memnun etti istanbulda yasayıpta burunla ilgili problemi yada ameliyatı düşünenlere tek adres diyebilirim ona gercekten cok teşekkür ederim

Dr. Murat Enöz | Kadınlar Kulübü

elmasvn

Arkadaşlar, kesinlikle tereddütsüz bir şekilde murat beyin ellerine bırakabilirsiniz kendinizi:) o kadar içten ve güler yüzlü bir insan ki insana bi huzur bi güven veriyor. Burnumdan memnun degildim kemerli,eğik,ince derili,kısacası bayağı problemli bi burnum vardı ve bayağı bi doktor arastirdm burnumu çocukluktan beri yaptırmayı kafaya koymustum çünkü. Ve o isim listeme bi tanıdık vesilesiyle murat beyide ekledim ( iyikiiiii) randevu aldm ve o gün geldi gittim tereddutluydum açıkçası ama o endise murat beyle konustugum an geçti herseyi guzel bir sekilde anlattı beni dinledi ve bir baktm kii ameliyat oldum:) espirili rahatlatıcı bir üslubu var, enerjik ve guler yüzlü bi mizaca sahip herseyden once iyiki tanıdım dedigim bir insan oldu kendisi. (Abartmiyorum) arkadaş gibi gerçekten... ve suan 9. Haftadayim gerçekten cok doğal bi burnum oldu isteklerime oncelik verdi istediğim gibi yüzüme yakisan bi burun oldu... kbb uzmanı olması daha bi artı katıyor kendisine çünkü eskisinden daha iyi nefes alabiliyorum estetik yanında sağlıkta önemli arkadaşlar. Vee simdi en önemli nokta mutlu ve sağlıklı olmamdi. O daa çok şükür oldu murat beye çok teşekkür ediyorum... ve burnunu yaptırmayı dusunenlere tavsiye ediyoooormm..

Dr. Murat Enöz | Kadınlar Kulübü

amelody

Merhaba, bir ay önce Dr. Murat Enöz e burun ameliyatı oldum. İnanın sonuç harika...Burnum kemerliydi nefes almam da sorun vardı. Şimdiyse estetik olduğu belli olmayan, doğal görünen, yüzüme yakışan ve rahat nefes alabildiğim bi burnum var. Daha bir ay olmasına rağmen sonuçtan çok çok memnunum, kendisine çok teşekkür ediyorum. İstanbulda olup da burun ameliyatı olmak isteyen herkese Murat beyi tavsiye ederim. Çok iyi bi doktor, hastalarıyla iletişimi iyi ve çok ilgileniyor, enerjisi yüksek biri. İsteklerinize önem veriyor ve size yapacağı işlemleri de açıklıyor yani korkunuz varsa bile rahatlıyorsunuz. Burnunu yaptırmak isteyenlere şiddetle murat beyi tavsiye ediyorum

Dr. Murat Enöz | Kadınlar Kulübü

fatmaakdut

merhaba ben 3 hafta once dr MURAT ENÖZ beye burun ucu düzeltmesi ameliyatı oldum. ilk ameliyatımı 9 sene önce estetik cerraha olmustum ve hiç iyi sonuç alamamıstım nefes almam cok kötü ve burun ucum düşüktü. Birçok doktora muayene olmuştum ama hiç biri beni ikna edememişti cünkü güvenemiyordum 2. ci ameliyat cok zor ve riskli diye düşünüyordum. Ama Murat bey ile görüşüp konuştuktan sonra ameliyata karar verdim. gerçekten cok güven veren ilgili alakalı bir hekim. burun ameliyatı düşünenlere tavsiye ederim.

Dr. Murat Enöz | Kadınlar Kulübü

Hasta12345

Kulağımda orta kulak kireçlenmesi hastalığına bağlı işitme kaybı vardı. Riskli bir ameliyat olan stapedektomi ameliyatı önerdiler. Tavsiye uzerine Dr. Murat Enoz e gittim ve bana yeni akıllı metal teknolojisinden bahsetti. Nitibond denilen protez kullanıldı. Şuan işitmem çok iyi. çok memnunum. Kendisine www.kulakburunbogaz.info web ulşabilirsiniz.

Album: Dr.Murat Enöz başarısı ;) | Kadınlar Kulübü

FPekozer90

Dr.Murat Enöz başarısı ;)

Photo "Yeni resimlerim ;)" in the album "Dr.Murat Enöz başarısı .

FPekozer90

Photo "Yeni resimlerim ;)" in the album "Dr.Murat Enöz başarısı . ederim.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları - Kadınlar Kulübü

sanem_1378

Dr. MURAT ENÖZ acaip memnunum işte burnumun 3 haftalık hali663197

Photo "Son Resim ;)" in the album "Dr.Murat Enöz başarısı ...

FPekozer90

Photo "Son Resim ;)" in the album "Dr.Murat Enöz başarısı ...

kbb doktoru tavsiyesi | Kadınlar Kulübü

arslan83

öncelikle geçmiş olsun.cocuklar için KBB uzmanı bakırköyde DR MURAT ENÖZ var. kardeşimin oğlunda da aynı alerjik problemler vardı. çocıklarla empati kurabilen, ve onların dilinden anlayan, sevecen ve oldukça cana yakın doktor. biz kendisinden çok memnun kalmıştık. iletişim bilgilerine de internetten ulaşmıştık.

Photo "eski halim" in the album "Burun Estetigi Doktorum MURAT ...

Lillyss

Photo "eski halim" in the album "Burun Estetigi Doktorum MURAT ENÖZ

Şişlıkler İçin Bir Tavsiye | Kadınlar Kulübü

FPekozer90

Ve yazına ilave olarak benim ameliyattan sonra 2. hafta gözle gölprülür şişliklerim indi.Bunu değerli dr.um Murat Enöz ün söylediklerini uyguladım.Serin hava,tempolu yürüyüş,Burunda al ağızdan ver nefes,Eczaneden aldıgım jel buz ve bana masaj teknikleri verdi gerçekten hızla şişim indi.2.hafta sonunda şişliklerim azaldı.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları - Kadınlar Kulübü

prensee

Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor şöyle birşey yapsak; burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)[/ TEK ADRES MURATENÖZ DİYORUM

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları - Kadınlar Kulübü

risorius86

TEK ADRES MURATENÖZ DİYORUM
katılıyroum canımm....

burun estetiği olmak istiyorum !!! | Kadınlar Kulübü

FPekozer90

Şanslıyım çünkü doktorumu buldum,yaptırdım.Hem görsel olarak hem de nefes sorunum ortadan kalktı.Burnumu çok seviyorum resimlerimi sizlerle öncesi sonrası olarak paylaşacağım.Arkadaşım kısmetinde hangi dr.varsa o olur fakat Dr.um İstanbul Özel Ethica Hastanesi Murat Enöz Gidip görüşmeniz ön bilgi almanız,yaptığı burunlara bakmanızda fayda var.Ben bu kadarını bile beklemiyorken sonuçlarından fazlasıyla memnun ayrıldım.Ayrıca istanbul incirli ethica hastanesinin gerek odası,gerek hemşireler ve ekip potansiyeli yüksek ve pozitif enerjileriyle evinizden daha iyi bir ortamda bakıldığınızı hissediyorsunuz.Teşekkürler Ethica ve Doktorum.

En yeni değerlendirmeler - kulak burun boğaz, Bakırköy ...

lusibogosyan

Bugüne kadar gördüğüm en iyi hekimlerden biridir. Hem hekimliğiyle hem dostane tavırlarıyla taktire şayen bir doktordur. Kendisi burun ameliyatımı yapmıştır. Çok memnun kaldığımdan şiddetle tavsiye ederim.

Op. Dr. Murat Enöz - Doktorburada.com

Ümit B.

Belki de çoğu hastanın ihtiyacı olan "ne neden oluyor" bilgisini muayene boyunca aktarıyor olması güzel. Muayenehane yeni açılmış, cihazlar yeni. Murat bey yabancı kaynaklardan son gelişmeleri takip ediyor.

Op. Dr. Murat Enöz - Doktorburada.com

Mete Bülent A.

Çok ilgili bir doktordu kesinlikle tavsiye ederim. Çok memnundum.

Op. Dr. Murat Enöz - Doktorburada.com

Kenan B.

Daha önceden de tanıdığımız, sevip güvendiğimiz bir doktorumuzdur. Her konuda çok iyi bir muayene oldu. Elimden gelse beş üzerinden yirmi verirdim. Herkese tavsiye ederim.

Op. Dr. Murat Enöz - Doktorburada.com

Kenan B.

Doktorumuzdan çok memnunuz. Zaten senelerdir gittiğimiz bir doktordur. Muayenehanesi hem temizlik hem de kalite açısından çok iyi. Herkese güvenle gitmelerini tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Murat Enöz - Doktorburada.com

Safiye A.

Tavsiye üzerine gittiğim bir doktor Murat bey. Ben de herkese tavsiye ediyorum. Çok bilgili, sıcak kanlı ve yardımsever bir doktor.

Op. Dr. Murat Enöz - Doktorburada.com

Barış I.

Murat Bey ikna edici ve açıklayıcı konuştu. Baya teknolojik ve temiz bir muayenehaneydi. Beklemediğim için memnunum. Herkese tavsiye ederim.

Op. Dr. Murat Enöz - Doktorburada.com

ömer G.

Hiç bekletilmeden muayeneye alındığım gibi doktorum bana bir saatini ayırdı. Gayet ilgiliydi. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

Op. Dr. Murat Enöz - Doktorburada.com

Dilek Y.

Daha önce oğlumun ameliyatını yapan doktor kendisi. Bu nedenle güvenerek muayene oldum. Artık o nereye biz oraya.

Op. Dr. Murat Enöz - Doktorburada.com

İpek Ö.

Çok iyiydi. Gerekli yönlendirmeler yapıldı. Hastasını karşılamasıyla ilgisiyle dinlemesiyle doktorum gayet iyiydi.

Op. Dr. Murat Enöz - Doktorburada.com

İpek Ö.

Gayet güzel geçti randevu. Sorularım oldu, cevaplarımı aldım, Murat Bey gayet açıklayıcı bir şekilde bilgilendirdi. Çok teşekkür ederim.

Op. Dr. Murat Enöz - Doktorburada.com

Yasemin ö.

Murat bey güvendiğim, bildiğim ve uzun zamandır muayenesini olduğu bir doktordur. Kendisinden çok memnunum ve herkese de tavsiye ederim. Güvenle muayene olabilirsiniz.

Op. Dr. Murat Enöz - Doktorburada.com

Yasemin ö.

Murat Bey' i internetten buldum ve çok memnun kaldım. Çok ilgili ve başarılı birisi. Öncelikle hastasına karşı çok ilgili. Bu durum çok hoşuma gitti. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ederim.

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

Gürkan Demirci

Burnumdan hiç nefes alamıyordum . Burnumda bir hayli şekil bozukluğuda vardı. Taki herşey MURAT HOCAYLA tanışana kadardı ameliyat olalı 2 hafta oldu çok rahat nefes alabiyorum bunu yanı sıra mükemmel bir burnum oldu şimdi burnumla çok barşıgım . ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYIN MURAT ENÖZ HOCAM ALLAH RAZI OLSUN... :D

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

Sumru

Merhaba, tatil donusu annemin kulaginda iltihaplanma sorunu yasadik. Fazlasiylada halsizdi. Annem ilk once Bakirkoyde ismini vermek istemedigim (ama herkesin tanidigi ) bir kbb uzmanina gitti. Duzelecegine daha da halsz oldu ve ek olarak duymamaya basladi. Bizde bir tanidigimiz vasitasi ile Murat Bey'e ulastik. Kendisi gercekten isinin uzmani biri. Haftalardir halsz ve agrilarla bogusan annem 1gunde toparlandi. Kendisine antibiotik tavsiye etmedigi ve eczanede yaptirttigi ozel ilactan dolayi da ayrica tesekkur ediyoruz. Siz gercekten bir profesyonelsiniz.

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

Kamuda ogretmenim 21 yıl önce burnumdan ameliyat oldum burnum şekil olarak çok kötüydü üst tarafta çökme burun delikleri büyük ve farklıydı. Burnunda 5 yakın deformasyon vardı. Tanıdık arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Murat Enöz hocam 19 ağustosta ameliyat oldum. Murat hoca sihirli elleriyle harikalar yarattı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yeni burnumun şekli kusursuz oldu. Burun ameliyatı olacaklara Murat Enöz hocami kesinlikle tavsiye ediyorum.

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

omerguducu34

İyi Günler Benim Burun Ucu Sol Tarafa Doğru Eğriydi ve içinde Et Vardı Nefes Alır Verirken ZorlanıyordumHerkez Dalga Geçiyordu SAYIN: Opr.Dr.Murat Enöz le tanıştım ve muayene olmaya gittim ve direk zaten sizi pozitif yönüyle samimiyetiyle sizi büyülüyor. Ameliyattan sonra kendime baktığımda burnumun gayet güzel bir şekilde olduğunu gördüm ve nefes yolumun %100 acıldığını gördüm eskisi gibi artık koşarken nefesim kesilmiyor yorulmuyorum gerçekten çok güzel çalışmış elinize kolunuza sağlık sizin gibi doktorları Allah Başımızdan Eksik Etmesin.

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

b.blbn

Candir o candır Bukadar tatli bi doktor ilk defa gördüm ben her sorunumda bir telefon uzaklikta Rahat nefes almami ve mükemmel burnumu ona borcluyum

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

cigdemkabil

Merhaba, Çok yakın zamanda muayne olduğum KBB uzmanıdır.İlk başta pozitif yaklaşımı ve bakış açısı ile hastaları üzerinde etki kurmaktadır.Çok uzun süredir beni yoran geniz akıntısı ve nefes darlığı problemim için boğaz reflüsü teşhisi ile beni aklıma gelen birsürü kötü düşünceden kurtaran doktordur.Kendisine çok teşekkür ediyorum...

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

canan

murat hocam tanıdığım en iyi doktorlardan biridir .gercekten çok iyi bir hekimdir.ameliyatları başarılı kendisi çok beyefendidir .iyiki tanımışız murat hocayı çok teşekkür ederiz

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

canancan893

Yıllarca kronik sinuzit ile uğraştım birden fazla kbb uzmanına görünüp 3 kere ameliyat oldum.fakat murat bey 1 kere ameliyat edip yıllarca çektiğim acılardan beni kurtardı. Sonsuz Teşekkürlerimi sunuyorum kendisine.işinin ehli böyle bir doktoru tanıdığım için çok mutluyum iyiki varsınız hocam

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

P. Cimen

Doktor Murat Bey son derece pozitif, hastasi ile birebir ilgilenen, operasyon ve sonrasinda olacaklari hastasina son derece acik ve net aktarabilen harika bir doktor. Burun eti ve burun ucu kaldirma ameliyati oldum, ameliyat sonrasi altinci gunde kimse alti gun once ameliyat oldugumu goruntuden anlayamadi. Isinde son derece ozenli, arastirmaci bir bilim insani olarak tip dunyasindaki yenilikleri takip eden ve ulkemizde de bu yenilikleri tanitan, uygulayan bir doktor. Operasyon ve sonrasinda hic zorluk cekmeden son derece sakin bir iyilesme donemi gecirdim, sonuc da ayni operasyon oncesi soyledigi sekilde gerceklesti. Tek kelimeyle mukemmel bir doktor.

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

burcuhmtogl

çok memnunum Eğer kişinin burnunda hem görüntü hem de işlev bozukluğu var ise ki benim( kıkırdak eğriliği nefes alamama ve kocaman bi burnum vardi ) kesinlikle ve kesinlikle Sayın Murat Beyle görüşmeli. Yaptığım bir çok araştırmalar sonucunda görüştüğüm çok estetik cerrahlara oranla sizi temin ederim ki beni tek ikna edebilen kişi Murat bey oldu ve 09 03 2015 tarihinde kendisine ameliyat oldum. Çok korkarak yaklaştığım bu ameliyat için beni tek ikna edebilen ve beklediğim en iyi sonucu alabileceğime dair bu güveni bana verebilen doktor Murat bey dir ki öyle de oldu Şuan düzgün kemiğe sahip ve çok doğal gözüken muhteşem bir burnum var. Bütün samimiyetimle söylüyorum: "Doktorum Murat bey" sayesinde kendime olan güvenim Hizanı gecmis durumda Burun ameliyatından korkan ve görüştüğü doktorlara güvenemeyen arkadaşlar size tavsiyem şiddetle "Opt.Dr. Murat ENOZ"dur. BURCU Çok memnunum

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

ferdi

merhaba , 7,5 aylık oğlumda dil bağı vardı internetten araştırıp yanına gittik oğlum cihangir çok hareketli olduğundan doktorumuz az bi dozla genel anestesi yapmamızı önerdi , yavrum genel enstesiıye kısa süreliğine uyuttular ve 10 dk sonra ameliyathaneden çıktı ağlıyordu kucağımıza gelince susuverdi 30 dk sonra da eski güşlücüklerine ve hareketliliğine devam etti , muart bey çok iyi bir doktor işinde çok başarılı ve inanılmaz ilgili ve çok bilgili birisi

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

muko74

Doktorumla ilk randevumuzda o kadar güven verdi ve memnun ayrıldım ki kapıdan çıkar çıkmaz kesinlikle başka doktor değil Murat bey dedim; ameliyat olmaya karar verdim ve oldum. Burun estetiği yapıldı ve nefes problemim giderildi. Ameliyat olalı 1,5 ay oldu her şey çok güzel gidiyor. Ameliyat öncesi ve sonrası yakından ilgilenmesi ve her gittiğimizde sanki hasta değilde bir dost gibi karşılaması kendisine çok teşekkür ediyorum ve kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

Ayça

Burun tıkanıklığı, ağız açık uyuma ve burun ucunda biraz düşme şikayeti ile bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisine başvurduğum doktor bey, yaklaşık 2 hafta önce bana kıkırdak eğiriliği, burun eti ameliyatı ve burun ucu kaldırma ameliyatı yaptı. Burnumun ucuna dışarıdan gizli kıkırdak dolgusu yaptı ve burnum şişmeden, morarmadan burnumun uç kısmı yukarıya doğru kalktı. Tampon da kullanmadı. Kimse ameliyat olduğumu anlamadı. Ağrısız, ödemsiz, kanamasız ve konforlu bir ameliyat sonrası dönem geçirdim. Sıcakkanlı ve samimi bir hekim. Kesinlikle kendisini öneririm.

Opr.Dr. Murat Enöz - Eniyihekim.com

turgay

Alanında çok doğru bir isim sıcak yaklaşımı anlaşılabilir basit anlatımı bir çok doktorda olmayan özelliklerinden...

Op. Dr. Murat Enöz Muayenehane - Foursquare

Gamze Elma

Murat Bey'in hastalarına yakınlığı sanki Doktor degil de aileden biriymiş gibi yaklaşması, Profesyonelliği hem KBB hemde Estetik Cerrahisi alanın da en üst düzeyde. . Mükemmel doktorum :)

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

shariffa US

"Thank you Dr. Murat Enoz"

Treatment Received:
ENT Doctor Examination

ENT Doctor İstanbul, ENT Specialist Istanbul

"I have a long history of ear problems and in fact I had a surgery to replace the small bone that transmits the sound to the inner ear that was long gone due to continous infection since childhood. Needless to say, the only ENT I trust with my ears is the Dr. who performed the surgery and he is the only one I allow even to remove wax from my ears. .."
My ear drum ruptured during the last part of a long flight to Istanbul. I knew I had to see an ENT immediatley and I started googling "best ENT in Istanbul." I trusted the excellent reviews about Dr. Murat Enoz and I called his office on a Friday. His office promptly replied and asked me if I was available in a couple of hours after my call. I replied with a request to go on Saturday morning. Dr. Murat Enoz was there waiting for me in his tastefully decorated and welcoming office. I confess, I was a bit nervous but Dr Enoz was reassuring and calmly checked the injured ear, removed wax in the other ear, checked my nose and throat thoroughly. I could see the whole process done on a video by the examination chairs I have never seen such sophisticated technology in my ENT clinic at Seattle's well renowned Overlake hospital. Dr, Murat completed his examination and prescribed me the needed medications, called the pharmacy and have them deliver at his office while I was waiting in his cozy leaving room. I flew back few days after my visit to Dr. Enoz, I did not have any pain as I followed Dr. Enoz's reccomendations and tips to lessen another episode of ear pain. Thank you Dr. Murat Enoz.

Excellent."


Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

HA Australia

"I would highly recommend him to anyone"

Treatment Received:
Nose tipplasty

"I was always conscious of the slightly hooked bone on the bridge of my nose and my bulbous tip which drooped down when I smiled. I went to Dr Enoz for a subtle reshaping of my nose.

When Dr Enoz examined my nose he also realised that I had blocked airways which restricted my breathing and suggested that he clear them to improve my breathin.."
read moreg. I am very happy with outcome of my new nose which now looks very natural and suits my face well and I am no longer conscious about how it looks when I smile. My experience and outcome was of great value. Thank you Dr Enoz :) Dr Enoz is a highly skilled and experienced doctor who is very good at catering for patients needs and ensuring that their new nose suits their unique face. He was extremely informative about my procedure throughout my treatment and was reassuring about the outcome. He was easily accesible and responsive at all times to my queries which was very comforting. He also has a great sense of humour which put me at ease. I am very grateful to have met such a wonderful person and was confident in his skills. I would highly recommend him to anyone who is considering an enhancement to their nose. He is a true professional."

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Agirbicean Romania

"beautiful nose"

Treatment Received:
•Rhinoplasty

"It's the best choice i could make. He was very carefully, he explained me everything and i could write him anytime and he answered me. I recommend everyone to chose a rinoplasty with a ENT doctor because he also need to check the breathing not just the look of your nose. For me it was a second rinoplasty after one in Romania with a lot of problems after it and a horrible nose. After the rinoplasty made by doctor Enoz which was difficult as i had a lot of ENT problems caused by the previous surgery i recovered very fast and have a beautiful nose, it coudnt be better. It was the best experience i could have and the most carefull doctor, i can just recommend dr Enoz especially for a second surgery because it is very important to chose the best doctor to solve your problems.

The hospital and nurses were great, they took care of me the whole night during my stay. The doctor waited until i woke up and assured himself i was ok.
I can just recommed Dr Enoz"

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Esra US

"People were keep saying I look prettier"

Treatment Received:
•Rhinoplasty

Reviewed 01 Mar 2016 Review verified by phone and email.

Nose job istanbul, Rhinoplasty Istanbul, Revision rhinoplasty IstanbulNose job istanbul, Rhinoplasty Istanbul, Revision rhinoplasty Istanbul

Nose job istanbul, Rhinoplasty Istanbul, Revision rhinoplasty IstanbulNose job istanbul, Rhinoplasty Istanbul, Revision rhinoplasty Istanbul

Nose job istanbul, Rhinoplasty Istanbul, Revision rhinoplasty Istanbul

"I was not happy the way my nose looked( a good look from front but very long when you look from side ) and decided to have my rhinoplasty surgery during my visit to my parents in Istanbul. I wanted to go with an ENT doctor since I had some friends chose to do their rhinoplasty with plastic surgeons and they ended up same doll looking noses along with breathing problems.

I chose Dr Murat Enoz based on the positive reviews from his patients and post-op photos of the noses he operated and plus a very good location which made it easy for my visits before/after surgery. I had my surgery on 1st of Oct 2015 and flied to USA on 10th of Oct 2015, just 9 days after the surgery. I did not have any single complication during my long distance flight. I was looking totally fine with no visible swelling or bruises. People were keep saying I look prettier but not all of them could notice the change of my nose in the first sight. This is exactly what I wanted. I really do not know how Dr Murat Enoz could be so talented to bring my nose to perfect shape standards without changing its natural way. I was a bit scared if my all face would change and if I would look like everyone else with a rhinoplasty, the fabrication noses. Till today i had no complication, internal swellings are getting better day by day even sometimes I myself forgot that I had surgery 5 months ago. It worthed every single TL , I paid. Thank you Murad Enoz for this amazing experience of very short recovery time and for my beautiful nose."


Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Joseph Istanbul

"I can now comfortably breathe and sleep well"
"Treatment Received:
Sinus Surgery

Reviewed 23 Feb 2016 Review verified by phone.

"I has sinus infection that has be disturbing me for over 4 months but thank god for taking me to Dr Murats clinic and i can confirm to every one today that i'm perfectly good because i can now comfortably breathe and sleep well.

I decided to search online and this was the first clinic i choose, When i got there i was warmly welcomed by Dr Murat. He gave me the best service and gently explain things to my understanding i appreciate him for being so good to me. Thank you doctor and god bless you Amen."

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Cristina Bucharest

"He makes magnificent noses that look natural, like nature itself created something so beautiful

Treatment Received:
•Rhinoplasty

Reviewed 19 Feb 2016 Verified user. Review confirmed by phone.

"Rhinoplasty -This doctor is just the nicest of them all, he is very helpful, I looked at many pictures before/after and this doctor is by far THE BEST. He makes magnificent noses that look natural, like nature itself created something so beautiful.

This doctor is just the nicest of them all,he is very helpful,I looked at many pictures before/after and this doctor is by far THE BEST."

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Sammy Sweden

"Breathing difficulties due to excessive surgery at young age"

Treatment Received:
•ENT Specialist Consultation

Reviewed 16 Dec 2015 Review verified by phone.

"This Man was born to become a top class surgeon. For years i was suffering form atrophic rhinits and Empty nose syndrome symptoms and breathing difficulties due to excessive surgery in young age.
I consulted several doctors in India + Jordan + Iran but I didn't sense the confidence in their ability to reconstruct missing parts within my nasal area and improve my symptoms that have kept my suffering for almost 10 years. I have great confidence in Dr murats big heart of empathy and miracle hands to help if one have a medical issue related to nose. now its has been almost a months post and i feel much better with increased mucosa and less dryness.

What I love about Dr Murat is that he doesn't overwhelm himself with several patients and surgeries daily, he give his full attention to one patient. for me a patient from Sweden means a lot to me to overcome the fear of traveling abroad for medical assistance."

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Berrak Turkey

"Everyone liked my nose and this made me really happy"
Treatment Received:
Rhinoplasty

Reviewed 02 Oct 2015

Nose job istanbul, Rhinoplasty Istanbul, Revision rhinoplasty Istanbul

"I had an operation on my nose 21 years ago. I didn't like Thé operation. But Dr Murat Enöz made a new operation and He made a wonder on my nose. I suggest everyone my dear doctor Murat Enöz. I am really thankful to my doctor.

Thé operation was very successful. My nose became wonderful. Everyone liked my nose and this made me really happy."


Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Sarah Iraq

"All my breathing problems solved"

Treatment Received:
ENT Specialist Consultation

Reviewed 30 Sep 2015 Review verified by phone.

"He is a miracle.
I am from Iraq. I had many breathing problems and I wanted to do plastic surgery for my nose in turkey. I talked to many doctors that people tell me about them but did not convince me so I decided to search by myself. I wrote in google ENT doctors in Istanbul and I found Dr. Murat Enöz. I talked to him for many minutes and told my family that I found a doctor and I will do the operation. I went to istanbul and met Dr.murat he is a very lovely, Smiley and Self-confident person. He told you about everything he will do to you and answer all questions you ask without weariness he give you all time you need I can say that he is an angel.

In the second day I went to the hospital to do the operation the treatment was very good. I entered the operation room without any fear and I was sooo comfortable the operation end with out any pain and after a weak I got rid of template and the result was ... Waaaaaaw. It is very very good and my face was so changed and all breathing problems solved.
I want to advice every one need a surgery or he has any ENT problems go to Dr.murat to solve it without think or search about another doctor."


Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Mhd Canada

"I felt relieve and I was able to breathe again"
Treatment Received:
Nasal Tip Surgery

Reviewed 29 Sep 2015 Review verified by email.

"Nasal Septum surgery.
My name is Sultan, I currently live in Canada and I was having problems breathing my whole life. I was going to Turkey for 9 days to see family and I contacted Doctor Murat to see if he can do me the surgery with the time given. He was very clear about the whole procedure, gave me all the details on what he is going to do. And what should I do before and after the surgery to get the best results.
Honestly I didn't expect that he is going to be that good. But trust me he is GOOD. I did the surgery with no pain at all. And after exactly a week he removed what ever was there in my nose, again with no pain.
I felt relieve and I was able to breathe again, it's like I'm a totally different person after the surgery. So if you have the Nasal septum problem. He's definitely the doctor you want to call.
The price is 1750$, small price compared to the results I got.
Thank you Dr.Murat

I choose the clinc based on my friend's recommendation. It's very clean and neat, the stuff are really nice and will help you with anything you will ask. This clinc is the clinc you want to go to as it's no where like other clincs in Istanbul."


Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Suha Kuwait

"Everything is perfect"
"I am from saudia arabia mother of five. 2008 I did nose job but it was very bad then in 2011 I did second surgery but I didn't like it the Doctor was not professional, then i searched online and I found Dr Murat page it was clear and he explained every thing. I found that he can help me.
I took an appointment for consultation. I saw Dr Murat wooow he is an angel, intelegent , smart, he know what you want from looking to your eyes. He is the one that can solve any problem you have in your nose. I did the surgery it is a mericel. His hand is plessed. You think I am over acting but believe me he is wonderful. Every thing is perfect with Dr Murat. If you need to know more please contact me on my Email Yahoo/Suhafarasha.

I didn't know that this page is a power page of helping people to find there Heal.
Having that amount of professional clinic and Doctors is marvellous job.
Go ahead for more to help people who needs help.
Many Thanks"
Treatment Received : Rhinoplasty

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Paniz Turkey

"Helped get rid of severe pain in ears"
"Well, I was suffering from severe pain in my ears about a week, and by Dr. Enoz help and perfect recognition, I got rid of the pain. He is a great ENT specialist and professional Surgeon in Istanbul.

The clinic is neat and modern, the staff are helpful and kind. They communicate nicely with patients and know English very well, I think it's very important in a foreign country.
Thank you Dr. Enoz"
Treatment Received : ENT Specialist Consultation

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Kroncke Germany

"Back to normal,life after surgery for sleep apnea"
"My name is Volkmar. I had sleep apnea (the abneu syndrome) for 5 years. This is only the known history of my disease. Life became a prison for me. I was always tired, angry, shortly unhappy. At a certain time my psychology was not good.

As from the beginning Dr. Enoz gave me the impression that he knew what he was doing. I trusted the treatment and went into surgery.
Dr. Enoz reshaped my nasal cavity and pharynx (throat).
Everything went well and I got back to my normal life within a couple of weeks.
The treatment solved my sleep apnea.
Now I live life normally as a father, husband and entrepeneur.
Therefore I can recommend this doctor, to everyone with the abneu syndrome."
Treatment Received : Sleep Apnea

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Y.Y Netherlands

"Very satisfied with treatment for our Father"
"Dr. Enoz is an excellent surgeon. We are very satisfied with his dedication and willingness in explaining every detail of the treatment of our father. We are also very satisfied with the result of the treatment.

We are very satisfied with the clinic. It was exactly how a contemporary clinic should be. It was perfectly clean and the staff were very helpful and attentive. Also , the equipment they used was state of the art."
Treatment Received : ENT Specialist Consultation

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Yasar Netherlands

"I can live now without pain"
I suffered from some serious problems regarding my nose. Dr Enoz treatment was marvelous, and I came back to The Netherlands without any problems. Especially his kind and professional attitude towards his clients is very satisfying. Thanks to him I can live now without pain.

The clinic was neat and the employees were very helpful. Regarding the international relations is the clinic is very professional, by means of handling the needed paperwork. Many thanks for the treatment."
Treatment Received : ENT Specialist Consultation

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Anonymous London

"Excellent surgeon"
"Dr. Enoz is an excellent surgeon and is an expert on communicating with his patients. He gives very honest and straightforward information about the surgery to the patient beforehand. I had a nose tip surgery six days ago for my fractured nose tip and the whole process was a success. He gave us a warm welcome and explained what needs to be done in very comprehensible terms during the consultation. He also informed me on what I would be going through after the surgery and answered all my questions and concerns. After the surgery I had almost no discomfort or pain. It's been six days since the surgery and no one can guess I had a surgery by looking at my face. He is a great doctor and I recommend his clinic to everyone. If you need to have a surgery but have concerns, he's the right doctor for you."

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Anonymous Kirkuk

"Perfect surgeon"
"The doctor was amazing for his dealing with me and I consider him the perfect surgeon in all Istanbul with his specialist ENT."

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Anonymous Kirkuk

"Simple and a perfect surgeon"
"I was suffered from my block nose because I had an accident after I doing a lot search online I found Dr Murat and explain him online my condition belong my nose and ear he was so clear with and so patient and very simple and he took a lot of time to make me understand everything about how can get best results after surgery so I traveled to Istanbul and met him I found him so honesty person and so simple and a perfect surgeon he helped me a lot to get best CT scan and after that I do the surgery under local instetia I feel like I'm new person now because I'm able to get full breathe now and I have another appointment with him"

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Zuher Libya

Dr. Murat was clear and honest.

Reviews of Dr Murat Enoz, ENT Specialist - Private Office ...

Shu Bulgaria

Dr Enoz has been very prompt and detailed in his correspondence. He requested and I sent him CAT scans and he has subsequently written initial opinion in great detail. He has not seen me yet.

Facebook paylaşımı

Senel Bagcı

Tam 6 ay gecti ustundenn sevgili doktoruma tesekkurlerr before_ after
Rhinoplasty - Burun estetiği

Reviewed 02 Oct 2015

Burun estetiği öncesi ve sonrası

Sevgili doktorum Murat Enoz 'e tesekkurlerr :-)

Facebook paylaşımı

Nils Friedman

Just went through a quite painful Septoplasty surgery, because of
severe nasal breathing issues. For those that don't know,
Septoplasty is straightening & cutting the inner nasal septum, so airflow is sufficient & equal in your two nostrils.
It's pretty intense, so a little recovery time is
needed. On the other hand i can finally breathe through
my left nostril for the first time since i can recall and so far the surgery seems successful. Also anyone who has sinus issues probably has a deviated septum and should get it checked out.
Anyone needing a ninja wizard expert Septoplasty Surgeon, I would highly recommend Murat Enoz based in Istanbul, Turkey.
• Septoplasty Operation

Facebook paylaşımı

Gözde Erkli

Evlat sen nasıl birşeysin,, Yandı yüreğim içim..çok emin ellerde olmana rağmen..elinize özellikle o güzel yüreğinize sağlık hocam Murat Enoz,hakkınız ödenmez🙏çok şükür

Bademcik ameliyatı - thermal welding - geniz eti ameliyatı - adenoidekomi - tonsillektomi

• Thermal Welding Yöntemi İle Bademcik Ameliyatı ve Geniz Eti Ameliyatı

Dr. Murat Enöz - Mekanist

Zülfüar

Alaninda uzman, pozitif ve sıcakkanli bir hekim. Kbb uzmanı arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. www.kulakburunbogaz.info web sitesini inceleyebilirsiniz.

murat enöz - ekşi sözlük

hayrullah amazingogullari

murat enöz

şükela: tümü | bugün
işinin ehli bir doktordur. esprili de bir adamdır. büyük bir stres ve korkuya sebebiyet veren burun ameliyatlarını, hastayı gayet motive ederek ve moral vererek yapar. 15 yılda 4 kere kırılan burnumu, 4 saat süren bir ameliyat sonrası iyi ve güzel bir hale getirmiştir. operatör olduğu için bir hastanede görev yapmıyor ve bütçenize göre hastane olanakları sunuyor. tavsiye ederim.
.

Dr. Murat Enöz - Kulak, Boğaz & Baş ... - Facebook Place

Ayça Yorgancı Zengin

Burun ucuma kıkırdak dolgusu ve kıkırdak eğriligi ameliyati oldum. Hersey tesekkur ederim.

Dr. Murat Enöz - Kulak, Boğaz & Baş ... - Facebook Place

Türk Şebnem

Uzun zamandır hem burun içi ve dışı problemim vardı. Bu konuda da kolay güvenebilen biri değilimdir. Google' da araştırıken Murat Enöz'ün sitesine rastladım. Sitesinde burun ile ilgili herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatması bana güven verdi. Görüşmeye gittim kendisi süper pozitif,dikkatli ve çok sevecen birisi. Ameliyat öncesi ve sonrası her konuyla en ince ayrıntısına kadar ilgilendi. Şimdi burnumdan çok iyi nefes alıyorum ve görüntü olarak çok güzel ve doğal oldu. Kimse estetik olduğunu dıştan anlamıyor. Birkaç arkadaşıma da Murat Enöz'ü önerdim. Kendisi gibi becerikli ve başarılı bir insanla tanışmaktan çok mutlu oldum. Size tavsiyem burun ameliyatı konusunda KBB dr.' unu tercih etmeniz; yani burun konusunda uzmanlaşmış olması riskleri en aza indirmenizi sağlayacaktır. Murat Enöz burnunuzu emanet edebileceğiniz en iyi doktorlardan biri olacaktır. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın..:)

Dr. Murat Enöz - Kulak, Boğaz & Baş ... - Facebook Place

Barış Kçn

Kendine ozgu yontemleri olan bir hekim

Dr. Murat Enöz - Kulak, Boğaz & Baş ... - Facebook Place

Nurgül Soğukpınar

Kendi dalında on numara ben çok memnunum hastalarıyla ilgisi süper ellerin dert görmesin yüreği güzel insan

Dr. Murat Enöz - Kulak, Boğaz & Baş ... - Facebook Place

Bülent Akyüz

Tek kelime ile çok iyi bir hoca ! Kendisine bu vesile ile şükranlarımı bildirmeyi bir borç bilirim. Sevgilerimle, Murat hocam.

Dr. Murat Enöz - Kulak, Boğaz & Baş ... - Facebook Place

Muzaffer Şentürk

Samimi genç bir doktor. Yaptıgı burunlar çok dogal.

Dr. Murat Enöz - Kulak, Boğaz & Baş ... - Facebook Place

Emre Enoz

Burun estetiğinde 1 numara :)